Bebeğim uykusunu alamıyor

sabahmelodisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2022
38
13
38
28
Bebeğim 4.5 aylık ve uyku gerilemesi yaşıyor her uykuya geçişte yarım saat sanki etini mıncırmışcasına kendini yırtıyor yine de uyumuyor ama uykudan artık halsiz ve huysuz bazen de gün içinde hep uyusada uykusunu alamıyor mesela 2 saar uyuyor yine uyanıyor uyumak istiyor çok değişik bir ikilemin içindeyiz bu şekilde olan var mı ya da dişlerimi rahatsız ediyor ve uyuyamıyor uyku gerilemesinden mi

Uykuların arasındaki süreyi uzatiyor musunuz geriledikce, biraz da aktivite yaptırıp yoruyor musunuz, hava iyiyse çıkıp dolastirmakta iyi gelir temiz hava falan?

Uykuların arasındaki süreyi uzatiyor musunuz geriledikce, biraz da aktivite yaptırıp yoruyor musunuz, hava iyiyse çıkıp dolastirmakta iyi gelir temiz hava falan
Uyku sinyali aldığım an yormadan uyutmaya çalıştırıyorum aktivite yaptıramıyorum çünkü sürekli mutsuz istemiyor ağlıyor sadece kucak istiyor dışarıda da mutlu bir bebek değil orda da ağlıyor

Uyku sinyali aldığım an yormadan uyutmaya çalıştırıyorum aktivite yaptıramıyorum çünkü sürekli mutsuz istemiyor ağlıyor sadece kucak istiyor dışarıda da mutlu bir bebek değil orda da ağlıyor
O zaman önce bunları düzenlemeye çalışın döngüsü bozuk olduğu için daha da huysuzlanmis, önce dikkatini dağıtacak birşeyler bulun böylece uyku süresi uzatılabilir, huysuzlugu rahatladikca da dışarıda yürüyüşler iyi gelebilir, kolay gelsin zor bı sürec

Uyku gerilemesi, meme reddi vb her şeyin yaşandığı 4.ay beni mahvetmişti. Açık havada uyutmayı deneyin. Ben 3 ay kadar sling ile yaşamıştım yaz ortası. Yapışıyorduk artık birbirimize ama bi tek öyle uyuyordu

• Beğen
Reactions: Gao
4. Ay gerçekten çok zor perişan bir şekilde günü tamamlıyordum 1 ay kadar devam etti sonra düzelmeye başladı.

Uyku gerilemesi, meme reddi vb her şeyin yaşandığı 4.ay beni mahvetmişti. Açık havada uyutmayı deneyin. Ben 3 ay kadar sling ile yaşamıştım yaz ortası. Yapışıyorduk artık birbirimize ama bi tek öyle uyuyordu
Dışarıda da durmuyor arabaya binmek istemiyor asla kucak istiyor korkuyorum havalar soğuk gerçi uykusu gelince kucağıda arabayı da istemiyor ağlıyor 🥺

Dışarıda da durmuyor arabaya binmek istemiyor asla kucak istiyor korkuyorum havalar soğuk gerçi uykusu gelince kucağıda arabayı da istemiyor ağlıyor 🥺
Ben İsveçte yaşıyorum, -20de dışarıda uyuttuğumu bilirim. O nedenle soğuk havada eve tıkılmayın naçizane önerim.
Bu kadar ağlıyorsa diğer arkadaşların da dediği gibi uyanık kaldığı süreye dikkat edin. O dönem sanırım 2 saat kadar uyanık kalabiliyorlardı.

Ben İsveçte yaşıyorum, -20de dışarıda uyuttuğumu bilirim. O nedenle soğuk havada eve tıkılmayın naçizane önerim.
Bu kadar ağlıyorsa diğer arkadaşların da dediği gibi uyanık kaldığı süreye dikkat edin. O dönem sanırım 2 saat kadar uyanık kalabiliyorlardı.
Bir süre sonra dışarıda da durmuyor belirttiğim gibi

Back
X