Çocuk Hastalıkları bebeğim uykusunda sürekli inliyorr yardım:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurdannurdan

meleğim geldiii
Kayıtlı Üye
10 Mart 2009
1.234
2
116
38
Diğer
arkadaşlar neden oluyo anlamıyorum hiç bi sağlık problemi yok bütün kontrolleri iyi geçti ama şuan kızım 13 günlük ve geceleri inlemesi beni çok üzüyor
böyle bişey yaşayan var mıı neden oluyo sizce:a015::a015::a015:

bazı anneler hamileyken stres yaşadıgında oluyormuş çocuk sıkıntıda gibi eğer sakin bir hamilelik yasamadıysanız belkide ondandır ama benimki kulaktan dolma bilgiler annelerimiz falan söylediklerinden :)

Ben çok sakin hamilelik geçirdim ama benim kızımda arasıra yapıyor,biraz aglar biraz güler,çevremdeki kişilerin deyimine göre rüyasında korkuturlarmış,senin annen baban yok diye ne derece akla yatar bilmem ama bence normal bir süreç gibi geliyor.

şimdi görmeden yanlış bilgi vermek istemem. ama ateşi filan yoksa bir çocuk doktoruna sorun yada devam ederse muayene etsin derim ben.

canim tam olarak inliyormu yoksa benim kızım kızımda hgazı olurdu ve sürekli ıkınma sesi gibigelirdi bunu ayırd edebiliyormusun gazindan dolayı yapabilir belki bebişin

valla canım benim bebeklerden biride aylarca inledi böyle hatta doktora bile götürdüm kaç defa bişeyler oluyor inleme sesine hep kulağım onda gözüm onda tilki uykusu uyuyordum sonuçta hiçbişey yoktu halada niye olduğunu bulamadık ama büyüdükçe geçti .

oglum 4 aylık ve ukusunda ınlemıyor resmen ıc ceke ceke aglıyor ( cok uzuluyorum uyandırdım bır kac kere bu sefer gerrcekten cıddı cıddı agladı zor sakınlestı bende artık aglayınca uykusunda uyandırmıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…