• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim uyanık olduğu zaman hep ıkınıyor bu normal mi?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

turkank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2009
135
0
96
İçel Mersin
selam arkadaşlar. 2 aylık bir bebğim var.kızım uyanık olduğu saatlerde hep kakasını yapmak istiyor. ve tabi zorlanarak yapıyor. hep benden destek alıyor.Yani ya karnına masaj yapıyorum. ya da omzuma yaslayıp yapmasını sağlıyorum. Bu normal mi acaba? ne yapmalıyım...

benim oğlumda uykusu içinde dahi ıkınıyor.aynı zamanda gaz çıkaracağı zaman bile ıkınıyor.onu öyle gördükçe üzülüyorum.bu arada bizde 51 günlüğüz.3 haftadır falan böyle devam ediyor.dr a gittik ilk olduğu zmanlar.normal dedi.bugün kontrolümüz var tekrar soracağım.

Benimde 2,5 aylık kızım var. Geceleri çok ıkınıyor, uykusunda. Gözü kapalı sabaha kadar ıkınıyor:((
Mememi istiyor, ordan güç alıyor, emiyor ıkınıyor, emiyor ıkınıyor. Ta kii çıkarana kadar emiyor:) çıkardı mı rahatlıyor. Tam bitti uyuyacak diyorum. Tekrar başlıyor ıkınıyor. Zordayızz yani.

gayet normal ıkınması, bende hep masaj yapardım kendi kendine hiç yapamazdı ya karnına masaj yapardım ya ayaklarını havaya kaldırırdım yada iki ayağını yukarı karnına doğru ittirip bekletirdim bayağı bi uğraşmıştım şimdi 9 ayına girdi ek gıdaya geçince kendiliğinden yapmaya başladı.

Back