G gayu35 Hayat bir tecrübe Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2014 994 387 88 29 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gayu35 #1 3 gun dolmadan taburcu olduk bebegimle cok sukur evdeyiz gene yaticam ama olsun bebegim saglikli olsunda 9 ay bile yatarim :))))
3 gun dolmadan taburcu olduk bebegimle cok sukur evdeyiz gene yaticam ama olsun bebegim saglikli olsunda 9 ay bile yatarim :))))
POWERHACK Powerhack Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Temmuz 2014 14.662 13.280 298 29 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gayu35 #2 gayu35 .!.: 3 gun dolmadan taburcu olduk bebegimle cok sukur evdeyiz gene yaticam ama olsun bebegim saglikli olsunda 9 ay bile yatarim :)))) Genişletmek için tıkla... Çok sevindim Birtanem Rabbim onu Sana bagislasin inşallah :) en kisa zamanda bizlere nasip etsin. ♡
gayu35 .!.: 3 gun dolmadan taburcu olduk bebegimle cok sukur evdeyiz gene yaticam ama olsun bebegim saglikli olsunda 9 ay bile yatarim :)))) Genişletmek için tıkla... Çok sevindim Birtanem Rabbim onu Sana bagislasin inşallah :) en kisa zamanda bizlere nasip etsin. ♡
asabirella Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 1.929 974 178 29 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gayu35 #3 Benim eşşek sıpası gelmek için daha ne bekliyor anlamadım. .
G gayu35 Hayat bir tecrübe Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2014 994 387 88 29 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gayu35 #4 Visneli_Turtam .!.: Çok sevindim Birtanem Rabbim onu Sana bagislasin inşallah :) en kisa zamanda bizlere nasip etsin. ♡ Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun canm rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
Visneli_Turtam .!.: Çok sevindim Birtanem Rabbim onu Sana bagislasin inşallah :) en kisa zamanda bizlere nasip etsin. ♡ Genişletmek için tıkla... Allah razi olsun canm rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin
G gayu35 Hayat bir tecrübe Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2014 994 387 88 29 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gayu35 #5 nazlimoi .!.: Benim eşşek sıpası gelmek için daha ne bekliyor anlamadım. . Genişletmek için tıkla... Hamilemisin canm
nazlimoi .!.: Benim eşşek sıpası gelmek için daha ne bekliyor anlamadım. . Genişletmek için tıkla... Hamilemisin canm
asabirella Popüler Üye Kayıtlı Üye 18 Eylül 2013 1.929 974 178 29 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gayu35 #6 gayu35 .!.: Hamilemisin canm Genişletmek için tıkla... Ahh keskeeee sıpa bi gelemedi. .Anneyle babayı bi sevindiremedi ben geliyorum diye
gayu35 .!.: Hamilemisin canm Genişletmek için tıkla... Ahh keskeeee sıpa bi gelemedi. .Anneyle babayı bi sevindiremedi ben geliyorum diye
G gayu35 Hayat bir tecrübe Kayıtlı Üye 17 Ağustos 2014 994 387 88 29 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi gayu35 #7 nazlimoi .!.: Ahh keskeeee sıpa bi gelemedi. .Anneyle babayı bi sevindiremedi ben geliyorum diye Genişletmek için tıkla... Bende çok uğraştım çok isyan ettim sonra bıraktım baktimki eşimle çocuktan başka bişey konuşmuyoruz onuda uzuyorum bıraktığım zaman oldu skma canını başka meşgale bul kafanı dağıt hayırlısı neyse o olsun
nazlimoi .!.: Ahh keskeeee sıpa bi gelemedi. .Anneyle babayı bi sevindiremedi ben geliyorum diye Genişletmek için tıkla... Bende çok uğraştım çok isyan ettim sonra bıraktım baktimki eşimle çocuktan başka bişey konuşmuyoruz onuda uzuyorum bıraktığım zaman oldu skma canını başka meşgale bul kafanı dağıt hayırlısı neyse o olsun