• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bebeğim tersmiş :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Nefesgibisin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
17
13
3
28
Arkadaşlar 24 haftalığım . Cok sancim oluo . Gecen hastaneye gittim bebegimim ters olmasindan kaynaklaniomus . Boyle biseyi yasayan var mi ? Varsa ne zamana kadar duzeldi . Dayanamiorum artik :(

Benim de geçen ay tersti. Bu ay dönmüş. Ama bazen yine ters dönüyor. Çok ufaklar hep dönüyorlar daha. Ama ters olması nasıl sancı yapar ki? En fazla aşağıya tekme vurup acitiyor benimki.

Benim de geçen ay tersti. Bu ay dönmüş. Ama bazen yine ters dönüyor. Çok ufaklar hep dönüyorlar daha. Ama ters olması nasıl sancı yapar ki? En fazla aşağıya tekme vurup acitiyor benimki.
Benimkide sol kasigima vurunca cok canim acio . Sancimin olmasinin sebebide bundanmis doktor %99 duzelecek dedi ama duzelene kadar boyle olacak galiba

Ztn bir oyle bir oyle donmuyorlar mi? Ultrasnda izlerken bile yuz ustu yan ve sirt ustundonuyorlar. Sancim benimde oluyodu o donem rezene cayi ictim hergun rahatladim. Simdi gunde 1 bardak aksamlari iciyorum ihlamur ya da rezene.

Back