• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim ters:(

krrsln

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
14
0
16
Antalya
36 haftalık gebeyim bebeğim 2 aydır ters dr sezeryan dedi. çok korkuyorum dönme ihtimali varmı bilgisi olan varmı? sezeryan ameliyatı izlemiştim izlemez olaydım:((

bu haftadan sonra dönecegini zannetmiyorum...bende sezaryan oldum korkulacak bişey yok...önemli olan bebeginin sağlıkla gelmesi normal veya sezaryan..hayırlısı ile kucagına alırsın inşallah...

benim de bebeğim ters gelmişti.doktorum 35.haftaya kadar dönmesse birdaha dönemez demişti ve öyle oldu dönemedi yavrucuğum bende sezeryan oldum.korkulacak bişey yok tatlım.rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:)

Benimde bebeğim tersti..dr 36.haftaya kadar dönebilir demişti. .ama dönmedi, sezaryen oldum
Önemli olan bebeğine sağlıkla kavuşman

Korkulacak bisey yok:34:

36 haftalık gebeyim bebeğim 2 aydır ters dr sezeryan dedi. çok korkuyorum dönme ihtimali varmı bilgisi olan varmı? sezeryan ameliyatı izlemiştim izlemez olaydım:((

bilmiyorum kızlar buna inanır mısınız ama her anneye lazım diye kitap da okudum rahimde bebeğin aldığı pozisyonlar amamen annenin sağlığı ile bağlantıldır.bebek annesinin hasta organından başına uzak tutmaya çalışır fakat doğum a yakın zamanda inşikak suresini okunur içinde geçen secde yapılırsa bu suredeki secde ayetiyle allahtan secde emri alan bebek rahimde ters bile olsa pozisyonunu değiştirir yazıyorrr

Bende seninle aynı durumdayım canım ayni haftadayız benimde bebeğim ters ilk dogumum normal ikincisi sezaryan olsun istemem rabbim hakkımızda hayırlısıni versin canım

bilmiyorum kızlar buna inanır mısınız ama her anneye lazım diye kitap da okudum rahimde bebeğin aldığı pozisyonlar amamen annenin sağlığı ile bağlantıldır.bebek annesinin hasta organından başına uzak tutmaya çalışır fakat doğum a yakın zamanda inşikak suresini okunur içinde geçen secde yapılırsa bu suredeki secde ayetiyle allahtan secde emri alan bebek rahimde ters bile olsa pozisyonunu değiştirir yazıyorrr[/QUOT bu kitabın bilgilerini verirsen bende almak isterim. söylediklerin mantıklı ben deneyeceğim sağol.

bilmiyorum kızlar buna inanır mısınız ama her anneye lazım diye kitap da okudum rahimde bebeğin aldığı pozisyonlar amamen annenin sağlığı ile bağlantıldır.bebek annesinin hasta organından başına uzak tutmaya çalışır fakat doğum a yakın zamanda inşikak suresini okunur içinde geçen secde yapılırsa bu suredeki secde ayetiyle allahtan secde emri alan bebek rahimde ters bile olsa pozisyonunu değiştirir yazıyorrr[/QUOT bu kitabın bilgilerini verirsen bende almak isterim. söylediklerin mantıklı ben deneyeceğim sağol.

Resmi Büyüt
pr_01_102_min.jpg
pr_02_102_min.jpg

[TABLE="class: _borderNone wpe100, width: 465"]
[TR="class: rowspan row1"]
[TD]Her Anneye Lazım Kitabı - Dua ve Bilgi Hazinesi

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu doktorlar bneden zorla mücadele etmek yerine hemen kolaya kaçar sezaryen der anlamıyorum. Ters duran bebeği doktor dışarıdan müdahele ile döndürebiliyor. Büyük konuşmayayım sonuçta benim de başıma gelebilir ama Türkiye de doktorlar bu işleme yanaşmıyor çünkü kolayını bulmuşlar hep sezaryen yuapmışlar ve tecrübeleri yok. Belki bu konuda tecrübe sahibi bir doktora gidebilirsiniz. Benim arkadaşım Amerika da yaşıyor ve orda doğum yaptı. Bebeği tersti ve dotkrou sezaryenin adını bile söylemedi. Döndürmek için çok uğraştılar zaten arkadaşım da son derece karşıydı sezaryene sonuna kadar dayandı ve başarılı bvir doğum yaptı. Allah yardımcın olsun umarım istediğin gibi sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna...

hmmmmmmm bebek ters pozisyonda iken döndürülebildiğini ilk defa duydum ilginç.........

içindeki bazı şeyleri denedim ve gerçekten faydası oldu.. İlk hamileliğim çok zor geçmişti ama bunda inanılmaz rahatım.. Ben duaların gücüne inananlardanım...

benimde bebeğim ters. İlk günden beri normal doğum istiyordum ama doktorum bu durumda sezeryan yapmalıyız dedi. Çok korkutucu geliyor bana sezeryan sürekli dua ediyorum inşallah döner de normal doğum yapabilirim.

Merhaba
bebeğin ters olması durumunda inşikak suresinin okunmasının çok büyük faydasının olduğunu okumuştum. inşikak suresinde secde ayeti olduğundan Allah ona secde etmesini emreder ve çocuk da secdeye gider böylece normal doğum gerçekleşebilir.
Anne karnındaki bebekler bizim gibi dünyalık değiller onlar ayrı bir dünyadan geliyorlar bu yüzden bu durum gerçekten olabilir.
Allah bütün hamilelere normal ve kolay doğum nasip etsin.

Back