Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
36 haftalık gebeyim bebeğim 2 aydır ters dr sezeryan dedi. çok korkuyorum dönme ihtimali varmı bilgisi olan varmı? sezeryan ameliyatı izlemiştim izlemez olaydım(
bilmiyorum kızlar buna inanır mısınız ama her anneye lazım diye kitap da okudum rahimde bebeğin aldığı pozisyonlar amamen annenin sağlığı ile bağlantıldır.bebek annesinin hasta organından başına uzak tutmaya çalışır fakat doğum a yakın zamanda inşikak suresini okunur içinde geçen secde yapılırsa bu suredeki secde ayetiyle allahtan secde emri alan bebek rahimde ters bile olsa pozisyonunu değiştirir yazıyorrr[/QUOT bu kitabın bilgilerini verirsen bende almak isterim. söylediklerin mantıklı ben deneyeceğim sağol.
Bende seninle aynı durumdayım canım ayni haftadayız benimde bebeğim ters ilk dogumum normal ikincisi sezaryan olsun istemem rabbim hakkımızda hayırlısıni versin canım
bilmiyorum kızlar buna inanır mısınız ama her anneye lazım diye kitap da okudum rahimde bebeğin aldığı pozisyonlar amamen annenin sağlığı ile bağlantıldır.bebek annesinin hasta organından başına uzak tutmaya çalışır fakat doğum a yakın zamanda inşikak suresini okunur içinde geçen secde yapılırsa bu suredeki secde ayetiyle allahtan secde emri alan bebek rahimde ters bile olsa pozisyonunu değiştirir yazıyorrr[/QUOT bu kitabın bilgilerini verirsen bende almak isterim. söylediklerin mantıklı ben deneyeceğim sağol.
Resmi Büyüt
[TABLE="class: _borderNone wpe100, width: 465"]
[TR="class: rowspan row1"]
[TD]Her Anneye Lazım Kitabı - Dua ve Bilgi Hazinesi
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]