Bebeğim ters duruyor

Bildigim kadariyla Avrupa ulkelerinde zaten oncelikli olan vajinal dogum, yani size doktor sezaryen olacaksin dediyse dogrusu budur, doktora da guvenmek gerekir.

Makat gelisli dogum vajinal doguma elverişli degildir, evet bebek 2.5 hafta icinde donedebilir ama donmezse sezaryen tercih edeceksiniz mecburen.

Her dogum sekli "normaldir", kendinizi eksik ya da hatali hissetmenize hic ama hic gerek yok.

Evet son ana kadar hep normal dedi doktorum ben de çok istiyordum zaten ama birden bebek dönmeyince makat gelişi olunca sezaryen dedi ama perşembe günü belli olacak tam net nasıl bir süreçle devam edeceğim

Evet son ana kadar hep normal dedi doktorum ben de çok istiyordum zaten ama birden bebek dönmeyince makat gelişi olunca sezaryen dedi ama perşembe günü belli olacak tam net nasıl bir süreçle devam edeceğim
Ebelerin bebegi cevirmek icin yontemleri var ama bu yuzde yuz çalışan bir sistem degil, birde galiba amniyotik sivinin bebegin kilosuyla dogru orantida olmasi gerekiyor.

Saglicakla dogurun, profesyonellere guvenmekten vazgecmeyin, Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

Amin inşallah evet döndürme şeyleri var ama güvenilir kişiler yapsa daha iyi yani profesyonel kişiler bakalım hayırlısı böyleymiş bekleyip görecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…