bebegim ters duruyomus

basakk600

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2009
190
1
kızlar bugun kontrole gıttım hersy yolundaydı bebegim 840 gr olmus doktorum herseyı normal dedı tek sorun ters donmüs olması dedı. 25.haftam bıtıyo duzelirmi zamanla

ters derken nasıl ters anlamadım ben doğum pozisyonumu almış almmaışmı yoksa
yani benim kzuzum 22 den beri hep doğum pozisyonu alıktı ve drum değişebilir demişti ama değişmemeişti artık böyle kalır derken 32 deki randevumuzda asıl doğum pozisyonu alması gerektiği haftada ters yani kafası yukarı gelmişti 36 haftaya kadar dönmesse doğum pozisyonu almassa yani sezeryan olucam bebklere hiç belli olmuyorki hele sen daha 25. haftadasın senin kuzun daha kaç türlü olur bunu şimdiden sorun etme sezeryana gün veriyorum ve ogün dönüyor dedi drum 38 haftada düşün tammen bebile alakalı bende bekliyorum doğum pozisyonu almasını belkide almıştır çünkü anlık bir olay bebişler için bu durum

ama cok erken degilmi dogum pozisyonuna gelmesi icin,.yani bu aylarda asagidami olmasi gerekiyo kafasi,,,,,,,,:uhm:

farketmez ki şuan erken her türlü durur bebeğin.benim de aşağı kafası duruyordu ama o an sadece.sonra değişti. şu an 29 haftaya girdim, meleğim kıpır kıpır.

bu haftalarda karninda yer oldugu icin en genis zamandasiniz bebeginiz karninizin icinde dans eder gibi her pozisyonu alabilir..
sadece o anlik assaya dönmüstür..daha cok döner merak etmeyin...

canım benim bende 30 haftmada gitim banada ters duruyo dedi bende bilmiyorum naparsak banada 15 gel tekrar bakacam dedi dönmesse sezeryan dedi canım inşallah hayırlısıyla rabbim kucamıza aldırır

benımde cagırdı 15 gun sonra bakalım nolcak benımdew doktorum aynı seyı söledı dönmezse sezeryan dedı ama arkadasların dedıgı dogru daha var bakalım umarım duzelırler

kızlar ters olsun varsın ALLAH izin verirse normal doğuma döner
benim ikinci doğumumda beklediğimiz tarihe 3 gün vardı kontrole gittim doktorum bebek ters bu şekilde asla normal doğum olmaz demişti
doğum sancıları başlayınca doktora kontrole gittim tekrar ve hastaneye doğuma zor yetiştim bizim hatun son dakka doğum yoluna girmişti
son güne kadar bekleyin rabbim ne mucizeler gösteriyo bizlere
inşallah sağlıkl kucağınıza alırsınız bebeklerinizi

ben de 36+4 günlük hamileyim ama benim paşam hala dönmedi.....doktorum son anda bile dönebilir kafana bunları takma diyor......ama hiç problem değil,oğluşum sağlıklı sıhhatli gelsin de sezeryan olurum önemli değil.....

X