• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim tek taraflı oturuyor

newbusem

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
3
0
1
37
Mrb tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var kızım 9 aylık desteksiz oturuyor ama sol tarafına doğru vücut yükünü veriyor kalça cıkiklıgı testi yapildi ama bise çıkmadı doktor alışkanlık haline getirmiş dedi . Herseyi denedim ama bu alışkanlığı bırakmıyor tekrar çocuk doktoruna sordum ortopedi doktoru tekrar görsün dedi . Benimle aynı sorunu yaşayıp durumu çözülen varsa paylaşırsa çok sevinirim

Farklı zeminlerde oturtun ağırlık aktarımı yapın.. Farklı minder, yatak, gibi zeminlerde oturtun

Farklı zeminlerde oturtun ağırlık aktarımı yapın.. Farklı minder, yatak, gibi zeminlerde oturtun
Çok teşekkür ederim deneyeceğim.. ağırlık aktarımı mi oluyor bilmiyorum ama yükünü verdiği kalçasının altına destekleyici biseler koymaya çalışıyorum kalca olarak düzeliyor ama vücut yine sola meyilli duruyor

Benimkide 8 aylik falandı sola eğik oturuyordu doktoru kasları güçlendikçe düzelir dedi düzeltilse suan düz oturuyor ama hala bebek arabasinda yan oturur nekadar düzeltsemde yamuk degil ama yan duruyor arabada istese düzeltiyor kendini daha cozum bulamadim acikcasi

Benimkide 8 aylik falandı sola eğik oturuyordu doktoru kasları güçlendikçe düzelir dedi düzeltilse suan düz oturuyor ama hala bebek arabasinda yan oturur nekadar düzeltsemde yamuk degil ama yan duruyor arabada istese düzeltiyor kendini daha cozum bulamadim acikcasi
Bende çözüm bulamadım. Her bebek aynı deil malesef .anneyiz işte herseyi takıntı yapıyoruz .

Back
X