Bebeğim sürekli uyuyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi geve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geve

EGEM
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2009
92
4
96
47
Diğer
1 aylık bebeğimiz var sürekli uyuyor emmeye dahi uyanmıyo dolayısıyla min.kiloyu almış bugün banyo yaptırmışlar banyoda bile hiç uyanmamış şimdi hastanedeler kan vermişler kan verirkende uyanmamış çok üzgünüz allahım inşallah kötü bişi yoktur dua edin lütfen bu durum normalmi sizce?

aa...çok ilginç canım...neden acaba..merak ettim şimdi....birşey olmasın diye dua edeceğim...kuzucum benim...nasıl tatlıdır şimdi....

Son düzenleme:
ilk defa duydum böle bisi canim ya insallah bisi yoktur tembellikten uyuyordur melegin allah sifa versin

ıhslahhh hıc bı sey yoktur...ama hıc zaman kaybetmeden doktora goturmenı tavsıye ederım...

ıhslahhh hıc bı sey yoktur...ama hıc zaman kaybetmeden doktora goturmenı tavsıye ederım...

canım doktordan şimdi kan almışlar tekrar alıcaklarmış yetmemişde bende haber bekliyorum çok kötüyüm valla evdede yanlızım vucudum sızlıyo allahım inşallah hiç bişi yoktur...

İnşallah sağlığıyla ilgili değildir bazı bebişler böyle uykucu oluyor Allahım tüm bebişleri korusun

kansızlık olabilir çocuk doktoruna göstermediniz mi kilo kaybı fln olduysa sarılık olmadı mı genelde uyuyan kilo kaybeden bebeklerde geçici sarılıkta oluyor.ama devamlı uyuması hastalık habercisi olabilir

Bebeğin devamlı uyuması durumunda mutlaka hastaneye götürün der doktorlar hep.Sakın ihmal etmeyin inş. önemli bir durum yoktur.Rabbim korusun.Bu arada bizide bilgilendir bu konuda ne teşhis koyacaklar?

kansızlık olabilir çocuk doktoruna göstermediniz mi kilo kaybı fln olduysa sarılık olmadı mı genelde uyuyan kilo kaybeden bebeklerde geçici sarılıkta oluyor.ama devamlı uyuması hastalık habercisi olabilir

canım bizde kansızlıktan şüpheleniyoruz dün kan alındı kan şekerine bakıldı o normal çıkmış sonra tekrar kan almak gerekmiş kan alamamşışlar kaldı başka bi güne en sonki muayenesinde herşey normaldi min. kiloyu almıştı doduğunda yeni doğan sarılığı oldu ama geçmişti bilmiyorum artık inşallah önemli bişi değildir haberdar ederim sizi...

Hastaneyi yada doktoru değiştirmeyi önerdinizmi?Daha donanımlı iyi bir doktora götürüp gösterseniz aklınızda soru işareti kalmasa daha iyi olmazmı?

sarılık olunca çok derin uyuyorlar
benim kızımda doğduğunda sarılık oldu neler yapıyordum uyandırmak için
kan ter içinde kalıyordum
ama banyo yaparken ve kan alırken uyanmaması ilginç inşallah bişeyi yoktur

öylemi?bizim bebişimizde sarılık oldu ve tamamen geçmedi az bişi var hala gerçi ben foruma yazdıktan sonra uyandı bebişimiz şimdi daha iyi en azından acıkınca uyanıyo çokda olmasa emiyo mama takviyeli gidiyolar şmdi biraz daha iyi o gün hepatit aşısını olmuş belkide o etkiledi allahım hepimizin bebişlerini korusun...

Evet canım sarılık uykuyu tetiklermiş. Benim bebeğim de yeni doğduğunda hep uyurdu. Bir gün doktoru aradım yana yakıla uyanmıyor diye. la zıppala zorla uyandırır sağdığım sütü verirdim. Uyumaktan ememiyordu çünkü.Allaha şükür sarılık olmasını önledik. Daha sonra büyüdükçe açıldı. Geçmiş olsun

yenidoğanlar kan şekeri düştüğünde çok uyur. mutlaka en geç 4 saatte uyandırılıp emzirilmesi gerekir uyandırılamıyorsa son noktada suyla okşayarak uyandırın derler ama sizinki banyoda bile uyanmıyorsa o yöntem sizin için geçerli olamaz.
kan şekeri konusunu doktorlarına sorsunlar uzun süreli olduğunda uyku değil baygınlık oluyor çünkü
çok geçmiş olsun

sarılık ve kan şekeri düşme olayındaçok derin uykusu olur bebeklerin.inşallah tek sorun bunlardır.başka bişiy yoktur.

cnm telaşlanma duymuştum ben böyle bişe.bebek doğum sırasında çok yorulmuş ondan böyle demişlerdi.habire uyuyomuş sesi çıkmıyomuş.seninkide öyledir.içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…