• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sürekli uyuyor,besleyemiyorum

Benimkinde de sarılık vardı sanırım biraz uzadı 2. Aşıyı olurken doktor artık olsada önemli değil demişti. Ama o süreçte derin uyuyordu dediğiniz gibi uyandiramiyordum asla 2 saatte bir besleyemedim.
Biberon başlığıni değişin ya da kaşıkla denediniz mi hiç ama o zamanda çok hava yutuyorlar
Sarılık 3. Aya kadar uzayabilir ama artık zarar vermez dedi doktorumuz.Kasıkla ve sırıngayla denedim kabul etmedi biberon basini tazeledim deligi buyumustur diye.Sanki gaz ve kaka olarak boşsa daha rahat icim yapiyor,öteki türlü tıkanıyor

Sarılık 3. Aya kadar uzayabilir ama artık zarar vermez dedi doktorumuz.Kasıkla ve sırıngayla denedim kabul etmedi biberon basini tazeledim deligi buyumustur diye.Sanki gaz ve kaka olarak boşsa daha rahat icim yapiyor,öteki türlü tıkanıyor
Evet 3 aya kadar uzayabiliyormuş Ama dediğiniz gibi artık sıkıntı olmuyormuş böyle şeyler. Emzik falan tutuyor mu belki o yüzden biberon başlığını tutarken sıkıntı yaşıyordur kafaları karışabiliyormuş böyle durumlarda

Konudan bağımsız ama bigaia'yi ne kadarlikken kullanmaya başladınız 3 yaş diyorlar ama benim bebeğim 2 aylık olacak. içinde d vitamini'de vardı sanırım almak istiyorum ama bebeğime uygun mu emin olamadım
Bigaia yi 2 aylik bebek rahatlıkla kullanabilirsiniz üzerine mecbur yazmak zorundalar.

Burnunu sıkıp ağlatmıştı benim doktorum, homurdana homurdana emmişti….
Çok kibar olursanız rahatsız olup uyanmaz
Yüzünü yıkamayı burnunu sıkmayı deneyin

Back