40 gunluk olmus sarilik olmaz da mamayla beslenenler daha uzun uyuyor. Mamayi azaltip emzirerek sutunuzun artmasini
10.gunde sarılık gecirdik.Fototerapiyle düştü.Daha sonra uyuyor diye tekrar ölcturdum degeri normaldi.Benim anlamadığım neden aclıktan aglayıp uyanmıyor ya da altım kirli diye.Ah neler yapiyorum uyansin diye ama yok.Denemedigim yol kalmadı.Cok zor durumdayim.Biberonda da tıkanıyor zaten tam bir besleme olamıyorSarılık olmasin dikkat etmeli. Benim ki daha küçüktü ayak altına vururak canını yakarak uyandiriyordum ağzına mama koyuyordum.
Sadece emzirsem evet ama mamaya gecemiyoruz bi türlü,15 dk emzirmeyi basarsam mamaya kadar sızip kalıyor ve sanki gazı atamadığı icinde mamayı alamıyor bi türlü,tıkanıp ağlıyorMerhabalar bebeğiniz hayırlı olsun. Bizim doktorunuz ayağının altını bastırın demişti tabi çok hafifçe hani durtuklemek maksatlı. Burnuna dokunuyorduk hafifçe. Bir şekilde uyandırana kadar yapıyorduk. Biraz emiyor yine uyuyordu yine yapıyorduk yani 3 meme çekiyorsa 5 dk uyandırmaya çalışıyorduk böyle böyle bir emzirme saati 1 saati geçiyordu :)
Evet gittim,kilo takibine baslandı.3 gunluk takipde kilo iyi dedi.1 hafta sonra tekrar kontrol.3_4 saatte besle deniyor surekli ama olmuyor iste anlatamiyorum.Daha önce benim durumumda olan bi kaç kisi yazmış ama devamı gelmemiş.Ulaşamadım da hic birine.Elim kolum bağlı kaldı.Doktora gittiniz mi bana normal gelmedi durum
Bebeğinizde sarılık var mı baktırdınız mı?Merhaba herkese,40 günlük bebeğim var.Sütüm az ve mama takviyesiyle gidiyorum.Sürekli uyuyor.Uyandirmakta gücluk cekiyorum ve bazen uyandiramadigim icin besleyemiyorum.Soyuyorum,altıni aciyorum,her yeriyle oynuyorum.Bagirip cagiriyorum ama yok uyansa bile memede uyuyup kaliyor tekrar.Cok fazla gazi var ıkinıyor bozarıyor ama aglayıp uyanmiyor.Benim durumumu yasayan var mı acaba?Biberonla beslerkende zorluk cekiyorum.
Onu da denedim.Biberonla alimda sıkintı yasiyoruzÇene kasları güçlü değil daha , 15 dk da yorulur mamaya kadar, memeyi az kısaltıp mamayla devam etseniz ?
Bi de bigaia bize iyi gelmişti
10.gunde fototerapi aldı.Sonra baktirdigimdaysa degeri dusuk cikti.Zaten 1 aydan sonra önemli degil dediler sarılık icinBebeğinizde sarılık var mı baktırdınız mı?
Hangi Biberon kullaniyorsunuz ?Onu da denedim.Biberonla alimda sıkintı yasiyoruz
10.gunde fototerapi aldı.Sonra baktirdigimdaysa degeri dusuk cikti.Zaten 1 aydan sonra önemli degil dediler sarılık icin
15 dk aktif bir emiş yapmiyor uyumaktan.Çene kasları güçlü değil daha , 15 dk da yorulur mamaya kadar, memeyi az kısaltıp mamayla devam etseniz ?
Hepsini denedim.Aventle gidiyorum suan.En rahat o oldu sankiHangi Biberon kullaniyorsunuz ?
Benimkinde de sarılık vardı sanırım biraz uzadı 2. Aşıyı olurken doktor artık olsada önemli değil demişti. Ama o süreçte derin uyuyordu dediğiniz gibi uyandiramiyordum asla 2 saatte bir besleyemedim.Onu da denedim.Biberonla alimda sıkintı yasiyoruz
10.gunde fototerapi aldı.Sonra baktirdigimdaysa degeri dusuk cikti.Zaten 1 aydan sonra önemli degil dediler sarılık icin
Konudan bağımsız ama bigaia'yi ne kadarlikken kullanmaya başladınız 3 yaş diyorlar ama benim bebeğim 2 aylık olacak. içinde d vitamini'de vardı sanırım almak istiyorum ama bebeğime uygun mu emin olamadımÇene kasları güçlü değil daha , 15 dk da yorulur mamaya kadar, memeyi az kısaltıp mamayla devam etseniz ?
Yanlis hatirlamiyorsam iki ay olmadan basladik , gaz sorunu baslayinca. Simdi üzerini okudum, d vitamini yok ama , biz d vit ayrica 1 yasina kadar kullanacagizKonudan bağımsız ama bigaia'yi ne kadarlikken kullanmaya başladınız 3 yaş diyorlar ama benim bebeğim 2 aylık olacak. içinde d vitamini'de vardı sanırım almak istiyorum ama bebeğime uygun mu emin olamadım
Sizinki Biogaia olabilir mi? bigaia(d vitaminli) diye arastirmistim. Evet d vit. 1 yaşına kadar bizede verdilerYanlis hatirlamiyorsam iki ay olmadan basladik , gaz sorunu baslayinca. Simdi üzerini okudum, d vitamini yok ama , biz d vit ayrica 1 yasina kadar kullanacagiz
Evet bu. Netten bakıyorum üzerinde d vitaminli yazıyor. Hem gaz damlası hemde ekstra vitamin var icinde.Aynisi degil mi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?