• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim sürekli uyuyor,besleyemiyorum

Gugute

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2022
51
42
3
41
Merhaba herkese,40 günlük bebeğim var.Sütüm az ve mama takviyesiyle gidiyorum.Sürekli uyuyor.Uyandirmakta gücluk cekiyorum ve bazen uyandiramadigim icin besleyemiyorum.Soyuyorum,altıni aciyorum,her yeriyle oynuyorum.Bagirip cagiriyorum ama yok uyansa bile memede uyuyup kaliyor tekrar.Cok fazla gazi var ıkinıyor bozarıyor ama aglayıp uyanmiyor.Benim durumumu yasayan var mı acaba?Biberonla beslerkende zorluk cekiyorum.

Merhabalar bebeğiniz hayırlı olsun. Bizim doktorunuz ayağının altını bastırın demişti tabi çok hafifçe hani durtuklemek maksatlı. Burnuna dokunuyorduk hafifçe. Bir şekilde uyandırana kadar yapıyorduk. Biraz emiyor yine uyuyordu yine yapıyorduk yani 3 meme çekiyorsa 5 dk uyandırmaya çalışıyorduk böyle böyle bir emzirme saati 1 saati geçiyordu :)

40 gunluk olmus sarilik olmaz da mamayla beslenenler daha uzun uyuyor. Mamayi azaltip emzirerek sutunuzun artmasini saglayabilirsiniz.

40 gunluk olmus sarilik olmaz da mamayla beslenenler daha uzun uyuyor. Mamayi azaltip emzirerek sutunuzun artmasini

Sarılık olmasin dikkat etmeli. Benim ki daha küçüktü ayak altına vururak canını yakarak uyandiriyordum ağzına mama koyuyordum.
10.gunde sarılık gecirdik.Fototerapiyle düştü.Daha sonra uyuyor diye tekrar ölcturdum degeri normaldi.Benim anlamadığım neden aclıktan aglayıp uyanmıyor ya da altım kirli diye.Ah neler yapiyorum uyansin diye ama yok.Denemedigim yol kalmadı.Cok zor durumdayim.Biberonda da tıkanıyor zaten tam bir besleme olamıyor

Merhabalar bebeğiniz hayırlı olsun. Bizim doktorunuz ayağının altını bastırın demişti tabi çok hafifçe hani durtuklemek maksatlı. Burnuna dokunuyorduk hafifçe. Bir şekilde uyandırana kadar yapıyorduk. Biraz emiyor yine uyuyordu yine yapıyorduk yani 3 meme çekiyorsa 5 dk uyandırmaya çalışıyorduk böyle böyle bir emzirme saati 1 saati geçiyordu :)
Sadece emzirsem evet ama mamaya gecemiyoruz bi türlü,15 dk emzirmeyi basarsam mamaya kadar sızip kalıyor ve sanki gazı atamadığı icinde mamayı alamıyor bi türlü,tıkanıp ağlıyor

Çene kasları güçlü değil daha , 15 dk da yorulur mamaya kadar, memeyi az kısaltıp mamayla devam etseniz ?
Bi de bigaia bize iyi gelmişti

Doktora gittiniz mi bana normal gelmedi durum

E
Doktora gittiniz mi bana normal gelmedi durum
Evet gittim,kilo takibine baslandı.3 gunluk takipde kilo iyi dedi.1 hafta sonra tekrar kontrol.3_4 saatte besle deniyor surekli ama olmuyor iste anlatamiyorum.Daha önce benim durumumda olan bi kaç kisi yazmış ama devamı gelmemiş.Ulaşamadım da hic birine.Elim kolum bağlı kaldı.

Merhaba herkese,40 günlük bebeğim var.Sütüm az ve mama takviyesiyle gidiyorum.Sürekli uyuyor.Uyandirmakta gücluk cekiyorum ve bazen uyandiramadigim icin besleyemiyorum.Soyuyorum,altıni aciyorum,her yeriyle oynuyorum.Bagirip cagiriyorum ama yok uyansa bile memede uyuyup kaliyor tekrar.Cok fazla gazi var ıkinıyor bozarıyor ama aglayıp uyanmiyor.Benim durumumu yasayan var mı acaba?Biberonla beslerkende zorluk cekiyorum.
Bebeğinizde sarılık var mı baktırdınız mı?

Çene kasları güçlü değil daha , 15 dk da yorulur mamaya kadar, memeyi az kısaltıp mamayla devam etseniz ?
Onu da denedim.Biberonla alimda sıkintı yasiyoruz
Bebeğinizde sarılık var mı baktırdınız mı?
10.gunde fototerapi aldı.Sonra baktirdigimdaysa degeri dusuk cikti.Zaten 1 aydan sonra önemli degil dediler sarılık icin

10.gunde fototerapi aldı.Sonra baktirdigimdaysa degeri dusuk cikti.Zaten 1 aydan sonra önemli degil dediler sarılık icin
Hangi Biberon kullaniyorsunuz ?

Benimkinde de sarılık vardı sanırım biraz uzadı 2. Aşıyı olurken doktor artık olsada önemli değil demişti. Ama o süreçte derin uyuyordu dediğiniz gibi uyandiramiyordum asla 2 saatte bir besleyemedim.
Biberon başlığıni değişin ya da kaşıkla denediniz mi hiç ama o zamanda çok hava yutuyorlar

Konudan bağımsız ama bigaia'yi ne kadarlikken kullanmaya başladınız 3 yaş diyorlar ama benim bebeğim 2 aylık olacak. içinde d vitamini'de vardı sanırım almak istiyorum ama bebeğime uygun mu emin olamadım

Konudan bağımsız ama bigaia'yi ne kadarlikken kullanmaya başladınız 3 yaş diyorlar ama benim bebeğim 2 aylık olacak. içinde d vitamini'de vardı sanırım almak istiyorum ama bebeğime uygun mu emin olamadım
Yanlis hatirlamiyorsam iki ay olmadan basladik , gaz sorunu baslayinca. Simdi üzerini okudum, d vitamini yok ama , biz d vit ayrica 1 yasina kadar kullanacagiz

Yanlis hatirlamiyorsam iki ay olmadan basladik , gaz sorunu baslayinca. Simdi üzerini okudum, d vitamini yok ama , biz d vit ayrica 1 yasina kadar kullanacagiz
Sizinki Biogaia olabilir mi? bigaia(d vitaminli) diye arastirmistim. Evet d vit. 1 yaşına kadar bizede verdiler

Eklentiler

• 33F1DD51-BDDA-4E00-BDC8-BD290A3AAC38.jpeg
    33F1DD51-BDDA-4E00-BDC8-BD290A3AAC38.jpeg
    48,6 KB · Görüntüleme: 28
Back