• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim Sürekli Uyanıyor

gcinar83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2011
49
1
36
Samsun
arkadaşlar bebeğim son 4 gecedir sürekli uyanıyor doğru dürüst uyumuyor 6 aylık oğlum parmağı sürekli ağzında söylenip duruyor..gözleri kapalı ama garip garip sesler çıkartıyo...1 hafta önce sünnet oldu ama iyileşti, acaba sebebi açlık olabilirmi diye düşünüp dün ilk defa mama vermeyi denedim ama istemedi bibironla içemedi çok sinirlendi,ya benzer şeyler yaşayıp çözüm bulan varmı..anne sütü alıyor daha ek gıdaya yeni yeni geçicez lütfen yardım eşimde bende uykusuzluktan ölüyoruz..

valla benim bebikde 4 aylık ama son 3 gündür aynı ne yapıcamı şaşırdım aç deil sürekli emmek istio sütüm var çünkü yutma sesini duyuyorum emerken gögsümü ısırıo süreklide ısırmak istio ne yapcaz bilemiorum:2:

büyük ihtimal diş cıkartıyordur aynı duurmları yaklasık 2aydır yasıyordum ıkı dısımız cıktı ama hala gece mızmız..... sabretmenız gerekecek gececek merak etmeyın......

Benim oğlumda yeni 3. ayına girdi.gündüz hiç uyumuyor geceye kadar 10-15 dk kestirip kalkıyor,uykusuzluktanda süreklli ağlıyor.gecede gözünü açamıyor öyle uyuyorki..
anlamadım bu uyku işini..

Benim oğlumda yeni 3. ayına girdi.gündüz hiç uyumuyor geceye kadar 10-15 dk kestirip kalkıyor,uykusuzluktanda süreklli ağlıyor.gecede gözünü açamıyor öyle uyuyorki..
anlamadım bu uyku işini..

maaşallah deyin vallaa
benim bebeğimde 2 ay 8 günlük ne gece ne gündüz uyumuyor beni emerken uyuyor gazını cıkarmaya çalısırken bazende yatırdıktan 5 dk sonra uyanıyor bu durum gecede aynı mafolmus durumdayım düzene giremedi uykusu.bebekler uyuyarak büyürmüş benimki uyumadan büyüyor :) uyku uykuyu getirirmiş doğru sanırımm uyumayınca tabi huysuzluk ağlamayla geçiyor

maaşallah deyin vallaa
benim bebeğimde 2 ay 8 günlük ne gece ne gündüz uyumuyor beni emerken uyuyor gazını cıkarmaya çalısırken bazende yatırdıktan 5 dk sonra uyanıyor bu durum gecede aynı mafolmus durumdayım düzene giremedi uykusu.bebekler uyuyarak büyürmüş benimki uyumadan büyüyor :) uyku uykuyu getirirmiş doğru sanırımm uyumayınca tabi huysuzluk ağlamayla geçiyor

Gecede uyumadığını düşünemiyorum haklısınız..gündüz uyumaması ve sürekli ağlaması bile okadar yorucu ki..gece bende onla dinleniyorum..bazen onunla ağladığımda olmuyor değil..
Allah sizin bebişinizede gece uykusu versin inşallah..

cnm bu durum dişten kaynaklı. bizim doktorumuz yatmadan yarım ölçek minoset şurup verin dedi, 3 gece verdim biraz işe yaradı sonra kestim şurubu gereksiz yere ilaç vermek istemiyorum şimdi okadar sıkıntı yapmıyor ama durumunu çok iyi anlıyorum gözünü bile açmadan saatlerce ağlıyordu yavrum. bir sorun doktorunuza bence yazık gece uykusu çok önemli.

Benim kızım da 6 aylık ve doğduğundan beri uyku sorunu var. Denemediğim yöntem kalmadı ama nafile:92: ne gece ne de gündüz doğru düzgün uyumuyor. En uzun uykusu 1,5 saat ve gece de gündüz de böyle.

Allah sabırlar versin bizlere. Ben bi çözüm bulursam herkese haykırıcam merak etmeyin:37:

Benim bebeğim de 50 günlük 2 gün boyunca sıkıntılıydı kucağımdan bıraktığım anda uyanıyordu gece de memem dışarda mememin üstünde uyursa belki biraz daha uyuyordu artık uyku gözlerinden akıyordu dayanamadım melisa çayını rezene çayıyla karştırdım (hem gazına iyi gelsin hem de sakinleştirsin diye) o günden beri rahatladı düzene girdi... Sanırım bebeğin uykusuzluğu (eğer diş, aşı gibi bir sorun yoksa) kısır döngü gibi uykusuz kaldıkça huzursuzlanıyo huzursuzlandıkça uykusu bölünüyo... Eskiden de anason verirlermiş rahat uyumayan bebeğe ben anason vermediğim için etkisi nasıl olur bilmiyorum ama birini dene istersen :))

ilginize çok teşekkür ederim arkadaşlar.heralde çoğu kişinin ortak derdi uyku,ben biraz benimkine çözüm buldum gibi son iki gecedir ellereine eldiven takıp yatırıyorum parmağını ağzına alamıyo bizimki parmağı ağzındayken sütmü bekliyo anlamıyorum parmak ağzındayken garip garip sesler çıkarıyodu şimdi alamıyo biraz sinirleniyo ama sallayınca dalıyo..yine sık sık uyanıyo ama eskisine nazaran çok daha iyi aç olabilirmi acaba diye hala endişeleniyorum

Canım aç olabilir inan:56: bana öyle geldi sen böyle söyleyince.

evet canım belkide..dün bureya uyudu yazdım dün gece yine canımızı okudu..biberonda kabul etmiyoki,gece nasıl besleyebilirim başka bilmiyorum....çoook dertliyim,insan gece uyumayınca ister istemez sinirleri çok bozuluyo

Back