• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebegim sürekli sol tarafına bakıyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Mervesygt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2020
2
0
1
32
65 günlük kızım var sürekli sol tarafına bakıyor duvar olsa bile sol tarafına bakıyor göz temasını çok az kuruyor göz doktoruna gittik ışık tuttuğunda gözünü kırpmıyor ve takip etmiyor dedi sonuç olarak şuraya götürün şunu yapın DİE net birşey demedi 3. Ayda gelin dedi aynı durumu yaşayan arkadaşlar varsa beni biraz bilgilendirin delirecem artık düşünmekten otizm mi görmüyor mu beyninde hasar mı var diye salgından doktora da gitmek istemiyorum

Geçmiş olsun benim oglumda hep sola bakiyor şu an 3 aylık.saga donuyo ama uzun bakmiyor.diger seyleri normal ama yatarken kucakta hep sol tarafi tercih ediyor.doktora gittinizmi.bize tortikolis olabilir dediler ultrasonda bi sey çıkmadı

Gitmiştik mr vermişti ultrasona girdik sorun yok dediler şuan normale döndü her iki tarafda normal şekilde dönüyor biz endişelendik sadece zamanla düzeliyor ultrasonda sıkıntı yoksa geçmiş olsun size de

Gitmiştik mr vermişti ultrasona girdik sorun yok dediler şuan normale döndü her iki tarafda normal şekilde dönüyor biz endişelendik sadece zamanla düzeliyor ultrasonda sıkıntı yoksa geçmiş olsun size de
Tesekkeur ederim bi sıkıntı yok dediler ama hhala sola bakmayi seviyor.sagada ceviriyor ama sanki solda daha rahat ceviriyor aliskanlik mi bilemedim

Back