A atlar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2010 236 5 68 İzmir 28 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi atlar #1 kızım 5,5 aylık 3 gündür sürekli sinirli bir şekilde gzlerini ovalıyor.kaşınıyormu anlamadım.doktorumuzu aradım.çapak yoksa korkçak bir şey yok dedi.ama ben çok üzülüyorum.sizinde başınıza geldimi böyle birşey
kızım 5,5 aylık 3 gündür sürekli sinirli bir şekilde gzlerini ovalıyor.kaşınıyormu anlamadım.doktorumuzu aradım.çapak yoksa korkçak bir şey yok dedi.ama ben çok üzülüyorum.sizinde başınıza geldimi böyle birşey
nanelinargile Nirvana Kayıtlı Üye 24 Şubat 2008 377 10 643 29 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi atlar #2 kaşınıyor herhalde. benim de gözlerim kaşınıyor, pamuğa gül suyu döküp siliyorum geçiyo. belki bebeğinde de işe yarar. geçmiş olsun.
kaşınıyor herhalde. benim de gözlerim kaşınıyor, pamuğa gül suyu döküp siliyorum geçiyo. belki bebeğinde de işe yarar. geçmiş olsun.
MeLoDi LeYLaELaGöZLüBiRÇöLaHuSu! Kayıtlı Üye 12 Mayıs 2008 16.067 9 206 İzmir 29 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi atlar #3 alerji olabilir canım dr. göstermende fayda var. ayrıca bebeğin gözüne birşey sürmek zarar verebilir.
alerji olabilir canım dr. göstermende fayda var. ayrıca bebeğin gözüne birşey sürmek zarar verebilir.
sanslihayatim Nirvana Kayıtlı Üye 4 Ekim 2007 3.340 130 688 29 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi atlar #4 oy oy :) cok tatli oluyorlar öyle elleriyle ovustururken yerim onu :) insallah gecer..
A atlar Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2010 236 5 68 İzmir 6 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi atlar #5 evet alerji çıktı çok üzgünüm.bendede var.genetik olması çok yüksekmiş.damla kullanıyoruz.maalesef
D dilserserin Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Aralık 2009 340 0 96 İstanbul 24 Ağustos 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi atlar #6 atlar .!.: evet alerji çıktı çok üzgünüm.bendede var.genetik olması çok yüksekmiş.damla kullanıyoruz.maalesef Genişletmek için tıkla... benım kızım da 5 aylık gozlerını kasıyo bende dr una sorsam ya alerjı olabılırmı dr nasıl anlası acaba
atlar .!.: evet alerji çıktı çok üzgünüm.bendede var.genetik olması çok yüksekmiş.damla kullanıyoruz.maalesef Genişletmek için tıkla... benım kızım da 5 aylık gozlerını kasıyo bende dr una sorsam ya alerjı olabılırmı dr nasıl anlası acaba