- 27 Eylül 2023
- 37
- 13
- 3
- 28
- Konu Sahibi yasemnunlu
-
Sütünüzü sağıp baktınız mı hiç yoğunluğu nasıl? Badem yiyin yağlandırıyor sütü. Protein ağırlıklı şeyler yiyin. Benim oğlum da yenidoğanken çok emmek isterdiMerhaba arkadaşlar 11 günlük bebeğim var süt verdikten sonra gazını çıkarmaya çalışınca 5 dkka da tekrar emmek istiyor yatağa bı turlu koyamıyorum koyduğunda kusuyor sürekli emmek istiyor var mı bu durumu yaşayan annelerzaten adapte olamadım anneliğe bide bu sorun iyice yordu beni
Merhaba Şuan aynı durumu yaşıyorum siz nasıl bir yol izlemiştinizMerhaba arkadaşlar 11 günlük bebeğim var süt verdikten sonra gazını çıkarmaya çalışınca 5 dkka da tekrar emmek istiyor yatağa bı turlu koyamıyorum koyduğunda kusuyor sürekli emmek istiyor var mı bu durumu yaşayan annelerzaten adapte olamadım anneliğe bide bu sorun iyice yordu beni
Yatağına koymayın kucaginizda uyutun memenizi ,onun kokusunu istiyor. Çünkü tek tanıdık koku o . Doğduğunu anladığında dünyaya adapte olduğunda buda 3 ay gibi bir süre bütün bebekler anne kucağını ve memesini ister. Üşüdügünde korktugunda aciktiginda gazı olduğunda terlediginde başka sakinlesmez. Sizde bu durumu kabul etmelisiniz. O yavru sizin bir parçaniz ve sizssiz olamıyor. 3 ay yaka iğnesi gibi gak dese guk dese gece gündüz kucaginizda emzirin. Sonra siz bebeğe bebek dünyaya alışınca herşey daha kolay oluyor.Merhaba Şuan aynı durumu yaşıyorum siz nasıl bir yol izlemiştiniz
Kucagimdan ayrılmak istemiyordu doktorum istedikçe verin demişti kusmasi normal şimdi 7 aylık hersek çok iyi gidiyorMerhaba Şuan aynı durumu yaşıyorum siz nasıl bir yol izlemiştiniz
Gec gordum ama Oyle de oldu hersey çok güzel gidiyor teşekkürlerYatağına koymayın kucaginizda uyutun memenizi ,onun kokusunu istiyor. Çünkü tek tanıdık koku o . Doğduğunu anladığında dünyaya adapte olduğunda buda 3 ay gibi bir süre bütün bebekler anne kucağını ve memesini ister. Üşüdügünde korktugunda aciktiginda gazı olduğunda terlediginde başka sakinlesmez. Sizde bu durumu kabul etmelisiniz. O yavru sizin bir parçaniz ve sizssiz olamıyor. 3 ay yaka iğnesi gibi gak dese guk dese gece gündüz kucaginizda emzirin. Sonra siz bebeğe bebek dünyaya alışınca herşey daha kolay oluyor.
Gec gordum ama Oyle de oldu hersey çok güzel gidiyor teşekkürler
Gayet normal zamanla düzeliyo benim bebeğim de 3 aylık oldu hala sürekli emmek istiyo şimdi artık ellerini emmeye başladıMerhabalar, benim de bebeğim 1 aylık oldu. Sürekli emmek istiyor, emmediği zaman da ağlıyor. Çok nadir sakin duruyor. Gündüzleri de az uyur oldu 2-3 saat anca , koltuğa yapışıp kalıyorum, dizi film açıyorum artık emzirirken. Sizinkiler de öyle mi?
Benimki de emiyor ellerini :)) meme destekli uyumaya alıştı ya, sizinki de öyle mi?Gayet normal zamanla düzeliyo benim bebeğim de 3 aylık oldu hala sürekli emmek istiyo şimdi artık ellerini emmeye başladı
Gayet normal görünüyorBen size bişey sormak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim benim bebeğimin kafası normal mi sizce yamuk değil dimi ?
EvetBenimki de emiyor ellerini :)) meme destekli uyumaya alıştı ya, sizinki de öyle mi?
gerçekten mi teşekkür ederim taktım kafama başım ağrıdıGayet normal görünüyor
3 aylıkBence gayet normal. Kafa seklide ya anne tarafi ya da babaya benzer oluyor benim kizimin kafasi da yumurta gibiydi surekli yan yatidigim icin sonra bi yan bir duz yatirdim duzeldi Kaç aylık bebeğiniz?
Bol bol tummytime yaptir yere koy . Olmadı siz yaslanın göğsünüze yüz üstü koyun. Bir sağ bir sol yatırın yastıksız. Kafası şekil alıyor . Ben bir şekil bozukluğu göremedim. Beyni ve kafatası hala gelişiyor varsada düzelir.Ben size bişey sormak istiyorum bilgi verirseniz sevinirim benim bebeğimin kafası normal mi sizce yamuk değil dimi ?
Öyle yaptım zaten hep yastık hiç kullanmadım ya birisi söyledi de biraz yukarı doğru diye sivri diye o yüzden taktım bendeBol bol tummytime yaptir yere koy . Olmadı siz yaslanın göğsünüze yüz üstü koyun. Bir sağ bir sol yatırın yastıksız. Kafası şekil alıyor . Ben bir şekil bozukluğu göremedim. Beyni ve kafatası hala gelişiyor varsada düzelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?