Maalesef yok annem çalışıyor kayınvalidem köyde yaşıyor aynı şekilde görümcem de ve onlarda durmuyor hatta akşamları eşimde bile durmuyor hep bana ağlıyor geçen bir saat eltim ve kayınvalideme bıraktım ben gelene kadar ağlamış hiç susturamamışlar doğduğundan beri hastayken bile kimse gelmedi kapımıza resmen ben tek başıma hastaneye bile gidemiyorum ki çünkü bırakacak kimse yok bıraksam da ben güvenemiyorum kızım da durmuyor gerçekten yorulduğum için mi zor geliyor yoksa gerçekten mi zor ayırt edemiyorum bileyaaa kıyamamyalnız mı bakıyorsun bebeğine. bana sadece yalnız kalmışsın gibi geldi. yok mu anneannesi, babannesi ,halası filan.
bazı bebekler öyledir. ama bazen anne çok yorulur. kaldıramaz. sanki sen biraz yorulmuşsun gibi geldi banabiraz kendine nefes aldır.
hem yorulmuşsun hemde bebeğin seninle bağ kurmuş. hani güvenli bağ kurma diyorlar ya.Maalesef yok annem çalışıyor kayınvalidem köyde yaşıyor aynı şekilde görümcem de ve onlarda durmuyor hatta akşamları eşimde bile durmuyor hep bana ağlıyor geçen bir saat eltim ve kayınvalideme bıraktım ben gelene kadar ağlamış hiç susturamamışlar doğduğundan beri hastayken bile kimse gelmedi kapımıza resmen ben tek başıma hastaneye bile gidemiyorum ki çünkü bırakacak kimse yok bıraksam da ben güvenemiyorum kızım da durmuyor gerçekten yorulduğum için mi zor geliyor yoksa gerçekten mi zor ayırt edemiyorum bile
Bir de bunu deneyeyim ama olumlu olacağını hiç düşünmüyorum gerçekten keşke bir sebebi olsa ağlamasının da çözüm bulsam ama neden bu şekilde bilmiyorum çok teşekkür ederim mesajınız içinhem yorulmuşsun hemde bebeğin seninle bağ kurmuş. hani güvenli bağ kurma diyorlar ya.
biraz sabredin. şuan tabi çok küçük. benim kızımında böyle çok ağladığı, sürekli kucak istediği ,beni tuvalete bile göndermediği zamanlar olmuştu. kendi başına hareket etmeye başlayınca geçiyor diye hatırlıyorum. ama ara ara 1 saat - yarım saat eşinize bırakmaya çalışın bence. yoksa paçanızdan ayrılmayan çocuklara dönüşüyorlar.
yok yok geçici. sıkmayın içinizi geçiyor. rica ederim :)Bir de bunu deneyeyim ama olumlu olacağını hiç düşünmüyorum gerçekten keşke bir sebebi olsa ağlamasının da çözüm bulsam ama neden bu şekilde bilmiyorum çok teşekkür ederim mesajınız için
Merhabalar ben de bir süre çocuğu ayağımda sallayarak uyuttum aynı dediğiniz gibi bırakınca ağlardı onu yavaş yavaş bırakmaya çalışın zaten her türlü ağlıyor hiç olmazsa sizden bağımsız uyku alışkanlığı kazandırmayı hedefleyin. Gece uykusuna yatırırken kucakta biraz pışpış ile mayıştırıp öyle yatırın pışpışa devam edin birkaç gece zorlar bazen uyumaz ama belki öyle alıştırınca uykuları uzar siz de rahat edersiniz biraz. Ayrıca fırsat buldukça kimi bulursanız ona verin çocuğu yanınızda iken başkalarına alışsın sonradan da artık o kişilerle başbaşa bırakabilecek kıvama gelirsiniz inşallah. Rabbim her daim yardımcınız olsun inşallahMerhaba 8 aylık bebeğim sürekli ağlıyor bir derdi yok bir sürü doktora götürdüm geceleri uyumuyor gündüz de uyumuyor ayağımda sallıyorum ayağımdan yatağa koyunca hemen uyanıyor ayağımda uyumak istiyorum emzirmiyorum mama veriyorum artık gerçekten yoruldum neden böyle anlamıyorum sürekli ağlıyor herşeye lütfen bir bilgisi olan yazsın doktorlar bir şeyi yok ağlar bebek diyorlar ama öyle normal bebek ağlaması değil acıkıyor ağlıyor doyuruyorym ağlıyor canı sıkılıyor oynatıyorum ağlıyor kucağıma gelmek için ağlıyor alınca yine ağlıyor çok zor durumdayım artık gerçekten hem uykusuzluk hem huzursuzluk tükendim
Çok teşekkür ederim mama içerek uyuduğu için ayağımda mama içirip uyutuyordum ama bu gece kolumda yatırmayı deneyeyim yani bilmiyorum inşallah ayağımdan vazgeçer gece bile ayağıma almamı istiyor sürekli uyanıyor bir kaç gece gündüz zorlanırım belki ama sonra alışır inşallahMerhabalar ben de bir süre çocuğu ayağımda sallayarak uyuttum aynı dediğiniz gibi bırakınca ağlardı onu yavaş yavaş bırakmaya çalışın zaten her türlü ağlıyor hiç olmazsa sizden bağımsız uyku alışkanlığı kazandırmayı hedefleyin. Gece uykusuna yatırırken kucakta biraz pışpış ile mayıştırıp öyle yatırın pışpışa devam edin birkaç gece zorlar bazen uyumaz ama belki öyle alıştırınca uykuları uzar siz de rahat edersiniz biraz. Ayrıca fırsat buldukça kimi bulursanız ona verin çocuğu yanınızda iken başkalarına alışsın sonradan da artık o kişilerle başbaşa bırakabilecek kıvama gelirsiniz inşallah. Rabbim her daim yardımcınız olsun inşallah
Çok zor süreç. Bende yalnızdım gece sabaha kadar beşik sallıyordum. Yanımda duracak kimse yoktu gelselerdi 1 2 saat durup gidiyorlardı. Kızım full sallanmak istiyordu. Gece 1e kadar eşim sallıyordu sonra ben sabaha kadar. Ama çok şükür geçti o günler. Şimdi 3 yaşında kendi odasında kendi yatağında uyuyor mışıl mışıl. Sizinde geçecek. Bazı bebekler huysuz oluyor,sürekli ağlıyor sebepsiz yere. Rabbim yardımcınız olsun inşallahMerhaba 8 aylık bebeğim sürekli ağlıyor bir derdi yok bir sürü doktora götürdüm geceleri uyumuyor gündüz de uyumuyor ayağımda sallıyorum ayağımdan yatağa koyunca hemen uyanıyor ayağımda uyumak istiyorum emzirmiyorum mama veriyorum artık gerçekten yoruldum neden böyle anlamıyorum sürekli ağlıyor herşeye lütfen bir bilgisi olan yazsın doktorlar bir şeyi yok ağlar bebek diyorlar ama öyle normal bebek ağlaması değil acıkıyor ağlıyor doyuruyorym ağlıyor canı sıkılıyor oynatıyorum ağlıyor kucağıma gelmek için ağlıyor alınca yine ağlıyor çok zor durumdayım artık gerçekten hem uykusuzluk hem huzursuzluk tükendim
Teşekkür ederim inşallah gerçekten o zamanlar hayal gibi geliyor ne zaman kendi başına iyi geceler anneciim diye uyumaya gider acaba inşallah kısa zamanda gerçekleşir gerçekten çok zorÇok zor süreç. Bende yalnızdım gece sabaha kadar beşik sallıyordum. Yanımda duracak kimse yoktu gelselerdi 1 2 saat durup gidiyorlardı. Kızım full sallanmak istiyordu. Gece 1e kadar eşim sallıyordu sonra ben sabaha kadar. Ama çok şükür geçti o günler. Şimdi 3 yaşında kendi odasında kendi yatağında uyuyor mışıl mışıl. Sizinde geçecek. Bazı bebekler huysuz oluyor,sürekli ağlıyor sebepsiz yere. Rabbim yardımcınız olsun inşallah
Zaman su gibi akıyor..Teşekkür ederim inşallah gerçekten o zamanlar hayal gibi geliyor ne zaman kendi başına iyi geceler anneciim diye uyumaya gider acaba inşallah kısa zamanda gerçekleşir gerçekten çok zor
Benim annem, kızkardeşim, akrabalarım hepimiz aynı yerdeyiz ama kızım ağladığı için bende kimseye bırakıp bi yere gidemem.. Son zamanlarda babasınıda istemiyor, salondan mutfağa gitsem arkamdan ağlıyor.. Ben yine de arada eşime bırakıp 2 - 3 saat çıkıyorum dışarı, haftada bir gün tek başıma salonda uyuyorum gece eşim ilgileniyor, dinlenmiş oluyorum.. Sizde kendinize zaman ayırmayı deneyin iyi gelecektir..Maalesef yok annem çalışıyor kayınvalidem köyde yaşıyor aynı şekilde görümcem de ve onlarda durmuyor hatta akşamları eşimde bile durmuyor hep bana ağlıyor geçen bir saat eltim ve kayınvalideme bıraktım ben gelene kadar ağlamış hiç susturamamışlar doğduğundan beri hastayken bile kimse gelmedi kapımıza resmen ben tek başıma hastaneye bile gidemiyorum ki çünkü bırakacak kimse yok bıraksam da ben güvenemiyorum kızım da durmuyor gerçekten yorulduğum için mi zor geliyor yoksa gerçekten mi zor ayırt edemiyorum bile
Evet deneyeyim ama eşim çok sıkı çalışıyor bazen çok geç geliyor bazen hiç gelmiyor erken geldiğinde veya evde olduğunda da kıyamıyorum dinlensin uyusun istiyorum ama denemek lazım işleri biraz hafiflerse denerim gerçekten iyi gelecektir ama şartlar elvermiyor bazenBenim annem, kızkardeşim, akrabalarım hepimiz aynı yerdeyiz ama kızım ağladığı için bende kimseye bırakıp bi yere gidemem.. Son zamanlarda babasınıda istemiyor, salondan mutfağa gitsem arkamdan ağlıyor.. Ben yine de arada eşime bırakıp 2 - 3 saat çıkıyorum dışarı, haftada bir gün tek başıma salonda uyuyorum gece eşim ilgileniyor, dinlenmiş oluyorum.. Sizde kendinize zaman ayırmayı deneyin iyi gelecektir..