Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Çocuk Hastalıklarıbebeğim sudan korkuyor:(ne yapmalıyım:(
bebeğim banyodan hiç korkmazdı ama birgün grip oldu ve biz onu baya bir yıkamadık ara verdik diye unutmuş herhalde çok ağladı banyoda ve artık her banyoda ağlıyor ben çok üzülüyorum ne yapabilirim.:sm_confused:
banyoyu daha önce seviyorsa yine seviyor olması lazım, unutmuş olacağını sanmıyorum. suyun sıcaklığında mı problem oldu acaba? bi de yıkama şeklinde ya da yıkayan kişide değişiklik? mesela bebeğime banyoda benden başkası dokununca ağlıyor.
canım okudugum bır dergide bebeğin banyo yaparken tedirgin olmaması için ellerini tutmak lazımmış kendılerını o zaman güvende hissediyorlarmış daha benımkı dogmadı ama bır dene istersen:)
çocuğu su dolu küvete oturtun ama yıkamayın. sadece suyun içine oturtun bir elinden de gevşekçe tutun sonra çıkarıp havluya sarın. önce suya alışsın. hem sudan korkar hem de siz yıkamak için hırpalarsanız daha çok huzursuz olur, korkusu geçmez.