• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim sizce alerjimi oluyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

brcsrkn

annesinin kuzusu
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
847
7
96
arkadaşlar merhaba geçen gün sadece markete gidiyorum diye çıkmıştım yanıma bebeğimin emziğinden başka birşey almadım buarada benim obur acıkınca bebelac kavanoz mamalardan aldım 4. aydan itibaren die
karnabaharlı sebze püresini sevdi o gün dikkat etmedim ama ertesi gün elma havuç püresini yerken şakakalarında hafif kızarma oldu ama başka biryerinde değil sonra geçti dün de elma armut püresini yerken oldu sonra gene geçti deneyimli anneler sizce bu alerjimi yoksa yeni kasları çalışıor yutkunurken ondanmı anlamadım kafam karıştı şimödi ben başka bir markanın pürelerine devam edeyim mi akıl verirseniz sevinirim :sm_confused:

canım alerjinin öyle bölgesel kızarıp yokolan birşey olacağını sanmıyorum.bir de her yediğine karşı alerji göstermesi de normal gelmiyor kulağa.yine de doktora göster bence. ya da varsa doktorunu ara derim. önemli bir şey gibi görünmüyor ama için rahatlasın...

canım doktoruna sor istersen benim kızımın muza alerjisi oluğunu düşünüyoruz biz yediğinde tamamen kırmızı bir bebek oluyor onun içinde veremiyorum.yutmaya yeni alıştığı içinde olabilir ama doktora sor bence yinede

kabızda oldu geçen gün gliserinli fitil attım şu ara püreye ara verdim ama tekrar başlıcam çünkü bebek mamasıyla devam sütüyle doymuyor
kendi biberonunu bitiriyor biz yemek yerken bağrınıp duruyor ne zaman bizim tabaktan bişeyler versem susuyor sanırım devam sütü doyurmuyor

Markette hazır vermenizi anladım da ertesi gün neden hazır verdiniz.
Normalde elma havuç alerji yapmaz ama hazırsa yapabilir.
Hazır gıda vermeyin mümkün olduğunca.
Bunların birde evde hazırlanmışlarını verip izleyin.

az önce oğluma yoğurt verdim gene aynı şekilde kızarıklık oluştu sanırım bu yutkunmaya başladığı için olan bir şey

Back