Bebek Beslenmesi bebeğim sıvı almıyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Noyan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2009
138
0
96
İngiltere
arkadaşlar 9 aylık kızımı bir türlü su veya meyve suyu içmeye alıştıramadım...formül süt alıyordu artık onu da istemiyor...muhallebi ve çorbasını çok sulu yaparak sıvı ihtiyacını karşılamaya çalışıyoruz ama yine de bezleri çok ıslak olmuyor...çok korkuyorum böbreklerine bir şey olacak diye...
napsam da suya alışsa? siz nasıl sevdirdiniz suyu?

benim kızım da su içmiyor sevmiyor ama emziriyorum ama ilerde mutlaka içmesi gerekiyor..

ya ne olacak bu bücürüklerin hali benim oğlumda su düşmanı

kızlar kaşıkla vermeyi denediniz mi?... özelliklede yedirdikten sonra deneyin azda olsa içeceklerdir...zaten herşeye azla ve zamanla alışıyorlar...bir de suyu biberona koyup ellerine verin,oynaya oynaya biberonla içmeye de alışırlar...ben bu şekilde alıştırdımopuyorumnanaktan....

denemez miyim canım ya... kaşıkla, bardakla, biberonla...yemekten önce, yemek arasında, yemekten sonra, uykuluyken, uykudayken...içmiyor içmiyor sanki zehir veriyorum
su, meyve suyu, bitki çayı her şeyi denedim belki birinin tadı hoşuna gider diye hala da deniyorum...
geçen ishal oldu çok kötü...şırıngayla verdik su ağzına zorla, çünkü su kaybediyordu...işkence oldu hem ona hem bize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…