Bebeğim sinirliyken baş parmağını içeri alarak ellerini yumruk yapıyor

minnosssk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
262
171
53
Arkadaşlar 1.5 aylık bebeğim var. Her zaman değil ama sinirliylen ağlarken baş parmağını avuc icine alarak yumruk yapıyor ya da baş parmağını ice doğru kıvırıyor. İnternette serebral palsi belirtisi diyor çok korkuyorum. Bebeği elini böyle yapan var mı ? (Ama baş parmağı baya avuc icine alacak tamamını)

Eklentiler

• A4FDF87C-1981-44BF-8A8C-825B01E75AC8.jpeg
    73,1 KB · Görüntüleme: 281
Her bebek yapar bunu ya internette her yazılanı ciddiye almayın tadınızı boşa kaçırmayın bence sağlıkla büyüsün yok onda bişey başka belirtiler tutuyorsa ne ala ama buna takılma

Her bebek yapar bunu ya internette her yazılanı ciddiye almayın tadınızı boşa kaçırmayın bence sağlıkla büyüsün yok onda bişey başka belirtiler tutuyorsa ne ala ama buna takılma
Bebek fotoğraflarına bakıyorum genelde baş parmağın yarısını avuc icine alıyorlar benimki tam alıyor ben gördükçe ölüp ölüp diriliyorum. Ayrıca 1.5 aylık oldu hala göz teması kurmuyor bu da beni korkutuyor

Çok kafanıza takılıyorsa bi doktora danışın ama bak benim arkadaşımın kızı 2 yaşına yaklaşacak daha annesi haricinde kimseyle göz teması kurmuyor bebeklerde öyleydi ama konuşmaya başladı şükür sorun yok oda sürekli acaba bi sıkıntısını var deyip çok kafaya takmıştır en iyisi kafanda kuracağına bi doktora danış böyle her kafadan bir ses çıkar aklın karışır internet olmayanında olduruyor malesef üzme boş yere kendini doktora danış bilir kişi cevaplasın bizede bildir

Teşekkür ederim. Tabi bilene sormak lazım. İnşallah hiçbir şeyi yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…