How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Beslenmesi bebeğim sıcaktan uyuyamıyor:(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ince bir tulum ve kısa koluu zıbın giydir. üzerine çok ince bir pike ört. çok sıcakmış ya. bu ne böye. siz de yanıyorsunuzdur.

ewet canım yaa çok sıcak..mahvetttiler bizialsanaalsanasmile kısa kollu gece giydirme dediler giydirmiyorum..ama yaz olsa giydirmicem mi onu düşünüyorumboshayallersmile çocuk terledikçe sinir oluyorum..kalorifer kazanına su dökesim geliyor:1rolleyes:

Kısa kollu giydiriebilir belki ya...Doktora bir sorsana. Farzedelim ki yaz. Yazın nasıl gyidirilir ki gece? Biz bu ara iyiyiz 23 derece

yazın giydirilir kısa kollu asıl uzun kollu giydirilmez bence oğlum haziran sonunda doğmuştu ben içine bi atlet üstüne kısa kollu kısa bacaklı badi giydirip üzerinede ince pike örtüp yatırıyodum herkes aa olur mu diyodu hasta olur diye eltimin ağustosta kızı oldu çocuğu sıkı sıkı giydiriyodu çok kısa sürede hastalandı dikkat etmekle de alakalı doktorlar ne diyo sizin giyindiğiniz gibi giydirin sadece bir kat fazla olsun yeter

kısa kollu bi dene kontrol edersin gece sık sık kolları soğuk mu diye örtersin öyle olursa üstünü üşümez heralde ama ya bizim ev 21 derece ben pişiyorum resmen geceleri sizi düşünemiyorum

biz duramıyoruz da bebeğim için çok fena yaa çok huzursuz..bi deneyeim kısa kolluyu

canım dene en iyisi sen çocuk belki rahatlar biraz seninde için rahat eder belki

deneyeyim derken çocuğu hasta yaparmışım;) yaa yok mu hiç yazın geceleri nasıl giydirdiğini söyleyeceka.s.

dediğim gibi ben yazın doğduğunda geceleri kolsuz badiylede yatırdım Allaha şükür bişeyde olmadı yeni doğduğu zaman daha hassas oluyolar bi de yani yaz gelsin yine öyle yatırmayı düşünüyorum terlemesin bebeğim dün gece bizdede çok sıcak oldu hep terledi oğlum bende nasıl giydireceğimi şaşırdım ya ısı 21 derece çokta değil kalında giydirmiyorum of of hasta olmaz inşallah

benimki terle dolaşıyor nerdeyse;) terini kurutma bişey olmaz..21 derece çok değil..
şaşıran sen mi ben miboshayallersmile sıcağı ben hiç sevmem,bugün çok sinir bozucu hem sıcak hem aşağıda tadilat var kızım uyuyamıyoralsanaalsanasmile

ah ben o tadilatlarada bi gıcığım sorma diyorum durdunuz benim doğum yapmamı mı beklediniz en az 6 kişi tadilat yaptı apartmanda çocuğum olduğundan beri :) biz bi de kulak iltihabıyla grip atlattık ondan da çok pipirikli oldum kurutmamaya çalışıyorum zaten terini yönetim falan yok mu apartmanda konuşsanız sıcaklığı azaltsalar yazık kızına ya yavrum pişiyo

ev 29sa ya uzun kollu ama çok ince bir penye yada kısa kollu bir penye olur heralde bizim ev kışın 22ama tabiki kalın giydiriyorum geceleri soğuk oluyo birde gün içinde havalandır evi sık sık yatak odassını falan onunda faydası olur ama nerden geliyo bu bolluk yakanı anlamadım heralde kanı çekilmiş çok üşüyo kendisi

geçmiş olsun..
biz artık yönetimle konuşmuyoruz.ıaçkere dedik...bu safranbolu insanı bi tuhaf..anlama sorunu var..biz nasılsa tayinciyiz gidecez bu sene diye umursamıyoruz..

odasının kaloriferini kapatsana canım, insan serinde daha güzel uyur tabii cocuklarda
ben benim oğlan yatmadan 2 saat önce kaloriferi kapatıyorum odasının, diğer odalarda kalorifer yandığı için odası çok soğuk olmuyo uyumak için ideal kıvamda oluyor yani
:hulya:

sağol canım inşallah onların yüzünden hasta olmaz bebeğin anlayışsız insanla uğraşmak çok zor çok

odasının kaloriferini kapatsana canım, insan serinde daha güzel uyur tabii cocuklarda
ben benim oğlan yatmadan 2 saat önce kaloriferi kapatıyorum odasının, diğer odalarda kalorifer yandığı için odası çok soğuk olmuyo uyumak için ideal kıvamda oluyor yani
:hulya:

canım evde ne kaloriferde vana var ne de başka yerde..kontrol bizde değil yakanda sadece..

Bizim de yeni sorunumuz: yazın apartmanın dış cephe boyası yapılmıştı. Kalitesiz boyaymış heralde birkaç gün önce farkettik çocuğun odasının cam tarafı duvarları hep rutubetten kapkara küf olmuş... Dolabını çekince gördük. Şimdilik odasında yatmıyor bizim odada ama napıcaz bilmiyorum yönetimle papaz olduk.

bizim de bütün yatak odası ve oturma odası cam kenarları küf oldu..ee tabi dışarda soğuk hava içerde sıcak hava..camlar buğu yapıyor ve kenarlarında küf oluşuyor..midem bulanıyo yaa kazıyorum siliyorum çıkmıyor..sadece bizim değil tüm komşuların öyle..

Back