slm,
evin çok sıcakmış buda çocuğu rahatsız ediyor tabiiki, üstünü kalın giydirme kısa kollu değil ama ince bişey giydir üstünüde çok örtme.
çok sıcakta olsa giydirme gece kısa kollu arkadaşlarında dediği gibi ince uzun kollu bişey giydir ama içine de mutlaka atlet giydir kaloriferlerin ısısınıda azaltabilirsin artırma azaltma vanadan yapılabiliyo sonuçta
Aynı dert bizde de var. Dışarısı ne kadar soğursa ev o kadar ısınıyor!! Kar yağdı birkaç gün ev 27 derece oldu... Ben gündüz, oğlumun olduğu odanın kapısını açık bırakıp içerideki odanın balkonunu, penceresini açarak soğuttum biraz evi. Dışarısı çok soğuk olduğu için evin ısısı da hemen 24 dereceye düştü. AMa gece napılır bilemiyorum. Şu prima reklamında "mükemmel uyku" uyuyan çocuk gibi de giydirilmez ki... Yazık çocuklar da bunalıyor.
Valla evinin 29 derece olması demek ağustos ayı evin içinde demek. Ben olsam hüç korkmam. Dışarda mevsimin kış olmasının eskiden sobalı evlerde önemi vardı. 29 derece bi ev demek demin dediğim gibi yaz sizin evde demek. Yazın nasıl giydreceksen öyle giydir çocuk rahat etsin, üşüez merak etme. %100 pamuklu giydir. Bak benim evim doğalgazlı ama tek odayı yakıyoruz. 20 derece ile 22 derece arasında sıcaklık. Geceleri 18e düşürdüm de bebeğim rahat etti. Dışarıda karı görüp acaba üşürmü endişesi ister istemez taşıyoruz. Ben gün içinde içine bir atlet, üzerine uzunkllu çıtçıtlı bady, onun üstüne polardan ince penyeden kalın şeyler ve yelek giydiriyorum alttan da patikli ince pijama üzerine penye.. Gece de alt ve üstten son saydıklarımı çıkartıp, sadece yorganını örterek uyutuyorum. Bi ara kızım geceleri 10 - 15 kez uyanmaya başlamıştı en sonunda üzerini tek kat örtüp az giydirmekte çare buldum. Önemli olan mevsim değil evin ısısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?