• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim sarılık oldu, yardım!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Cilekliekler7

Hakediyorum her milimini bu dik gülüşün..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2020
967
1.687
63
Doğum yapalı 4 gün oldu. 3.gün bebeğimde sarılık başladı. Değeri 10 civarı. 2 saatte bir emziriyorum.bazen gün içinde saatte 1 emzirdiğimde oluyo. Ama sütüm çok fazla yok henüz, bu yüzden yetip yetmediğini anlayamıyorum. Bazen bebeğim uyanmak istemiyo aç kaldığını düşündüğüm için 1-2 sefer mama verdim. Etrafımdaki herkes mama vermeme şiddetle karşı çıkıyor ama sütüm de yetmiyormuş gibi geliyo aç kalmasının sarılığını ilerleteceğinden korkuyorum. Ne yapacağımı şaşırdım. 😔 Sütümün yetip yetmediğini nasıl anlarım? Sarılık için başka ne yapabilirim?

Son düzenleme:
İlk günlerde bebeklerin büyük kısmı sarılık oluyor. Benim doktorum beyaz led ışık altında tut ve gün ışığına çıkar, bol bol da emzir geçer demişti. Ve geçti çok şükür. Doymamasına gelince. Doymasa ağlar aranır anlarsın mutlaka. Sen kimseye kulak asma doymadığını düşünüyorsan mama ver ama huzursuz değilse gerek yoktur. Allah’ın izniyle herşey geçiyor. Bir zaman sonra gözünün içine bakınca ne sıkıntısı olduğunu anlıyorsun hemen. Sabret. Ve hislerini dinle.

Back