Bebeğim sallanmadan uyumuyor

_duygu_adem

Mucizem Beni Buldu ❤ Şükür Yaradana
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
158
89
98
Kizlar yardim edin cildirmak uzereyim. 4 aylik bebegim var. Dogdugundan beri gaz sancisi ceken bi bebekti sakinlesmedi icin salladik oyle alisti. Simdide sallanmadan kesinlikke uyumuyo. Sallamayi biraktigim andada uyaniyo. Geceleri uyumuyo. En fazla yarim saat. Surekli basinda sallauarak uyutuyorum. Uykusundada sallaniyo. Ne gecem var ne gunduzum var. Evimle illgilenemiyorum. Yemek yapip yiyemiyorum. Tuvalete bile gidemiyorum. Napicami sasirdim. Sinirimde agliyorum sirekli

benim kızımda 4,5 aylık hala sancıları var maalesef ve sallanarak uyumaya alıştı..ancak uyuyunca bırakıyorum ben uyanmıyor..uyuduktan sonrada sallamaya devam mı ettin acaba ondan mı oldu ki? şimdi gazı bitti mi

Uyudugu zaman sallamayi birakiyodum ama 2 dakka surmeden uyaniyodu tekrar salliyodum uyusun diye. Boyle boyle bu seferde boyle alisti. Sallamadimmi uykuya dalmiyo uykusu dagiliyodu bu sefer. Gaz sancilari bitmedi henuz.

Uyudugu zaman sallamayi birakiyodum ama 2 dakka surmeden uyaniyodu tekrar salliyodum uyusun diye. Boyle boyle bu seferde boyle alisti. Sallamadimmi uykuya dalmiyo uykusu dagiliyodu bu sefer. Gaz sancilari bitmedi henuz.
Bizimde bitmedi maalesef onun için hiçbir şeyde düzen yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…