• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim sağlıklı olsun diye 500 yasin dağıtıyorum almak isteyen var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi as25
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

as25

papatya
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
799
10
68
Kütahya
merhaba arkadaşlar benim ilk bebeğim malesef hasta doğdu ve bebeğimi kaybettim bebeğimin hastalığı diğer çocuklarda da olabilir dendi malesef tıpta çaresi bulunmayan bir hastalık yine aynı acıları yaşamak istemiyorum 1 nisan a kadar 500 yasin dağıtmak istiyorum hem hamile olup hem de sağlıklı bir çocuğum olsun diye allah rızası için almak isteyen varsa yazarsa sevinirim ancak bir kişi bir tane okuyabilir isterseniz etrafınızdaki tanıdıklarınıza da verip bana saıyıy yazabilirsinz duaya çok ihtiyacım var :43:

ben 1 tane alırım Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inş sağlıklı bi şekilde

Bende bir tane alabilirim

merhaba arkadaşlar benim ilk bebeğim malesef hasta doğdu ve bebeğimi kaybettim bebeğimin hastalığı diğer çocuklarda da olabilir dendi malesef tıpta çaresi bulunmayan bir hastalık yine aynı acıları yaşamak istemiyorum 1 nisan a kadar 500 yasin dağıtmak istiyorum hem hamile olup hem de sağlıklı bir çocuğum olsun diye allah rızası için almak isteyen varsa yazarsa sevinirim ancak bir kişi bir tane okuyabilir isterseniz etrafınızdaki tanıdıklarınıza da verip bana saıyıy yazabilirsinz duaya çok ihtiyacım var :43:

Canım bende almak istiyorum ama hemen okuyamam bir haftaya okurum yarin regli olucam haplarım bitti olur dersen banada ver bol bol dua ederim senin için Allah saglicakli bir evlat nasip etsin hayirlisiyla gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Canım bende almak istiyorum ama hemen okuyamam bir haftaya okurum yarin regli olucam haplarım bitti olur dersen banada ver bol bol dua ederim senin için Allah saglicakli bir evlat nasip etsin hayirlisiyla gönlüne göre versin

allah razı olsun canım zaten belirtmiştim 1 nisan a kadar. eğer alırsan ve kaçtane alıyorsan yazarsan seninkini de sayarım çok sağol

kızlar konuyu yanlış yere mi açtım acaba yok mu başka almak isteyen:18:

canım ben ıkı tane alayım bırınıde annem okur 2 tane alıyorum emı allah yardımcın olsun dualarım senınle nısana kadar okurum

ben bişi anlamadım canım yasin alınca bebeğin için yasin mi okıcaz bunumu diyosun

ben bişi anlamadım canım yasin alınca bebeğin için yasin mi okıcaz bunumu diyosun

hayır canım şimdi benim ilk çocuğum hasta olunca doktor diğerleri de olbilir ama tedavisi yok dedi biz de çocuk düşünmeye başladık 2 seneden sonra. şimdi hem hamile kalmak için hemde bebeğimin sağlıklı sıhhatli olması için yasin dağıtıyorum peki alıyor musun:34:

Canım ben okudum Yasin-i Şerifimi
Rabbim kabul etsin(amin)
Güzel mevlam tüm isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin
Allah gönlüne göre versin...

allah razı olsun canım zaten belirtmiştim 1 nisan a kadar. eğer alırsan ve kaçtane alıyorsan yazarsan seninkini de sayarım çok sağol

canım 3 tane alıorum bu hafta okurum sanada hbr ederım okudugumda

Back