Bende oyleydim canım yaklasik iki ay öyle yaşadım dediğin ilaçtan kulandim düzenli ve geçti hiç bir şeyim gelmedi dört aylık oldum geçti iki ayliken başladı dörde girdim bitti bir kaç defa kontrole gittim bir sikinti çıkmadı çok şükür benimkinde pembe rengi kahve rengi gibiydi ağrım sızım yoktu doktorda bana dedi pedi doldursa gel yada parça düşerse gel demişti çok şükür bir sıkıntı yasamdim bazı bebeklerde olabiliyormus diye duydum sen yinede bol bol dinlen ilacını kullan inşallah bir sıkıntı çıkmadan kucaklarimiza aliriz3 gün içerisinde biri acil olmak üzere 2 kere doktora gittim. Çok şükür bebeğim sağlıklı ama benden kanama geliyor. Böyle tam kırmızı değil pembe olarak. Progestan kullanıyorum. Doktor 1 ped dolusu kırmızı kan gelirse gel dedi. Progestanı 3 kere kullan dedi günde. Bebeğimi kaybetmekten korkuyorum ama neden böyle oluyor anlamıyorum. Başına gelip sağlıklı doğum yapan var mı? Durduk yere niye böyle kanama oluyor anlamadım. Ağrım sızın yok şükür ama çok endişelendim.
Ay inşallah sizin adınıza da çok sevindimmBende oyleydim canım yaklasik iki ay öyle yaşadım dediğin ilaçtan kulandim düzenli ve geçti hiç bir şeyim gelmedi dört aylık oldum geçti iki ayliken başladı dörde girdim bitti bir kaç defa kontrole gittim bir sikinti çıkmadı çok şükür benimkinde pembe rengi kahve rengi gibiydi ağrım sızım yoktu doktorda bana dedi pedi doldursa gel yada parça düşerse gel demişti çok şükür bir sıkıntı yasamdim bazı bebeklerde olabiliyormus diye duydum sen yinede bol bol dinlen ilacını kullan inşallah bir sıkıntı çıkmadan kucaklarimiza aliriz
Yaa süper Çol sevindim inanın sizin adınıza Allah oğlunuza sağlık sıhhat versin6 ay sebepsiz kanama yaşadım .şükür sağlıklı doğum oldu. Dün okula yazdırdımdarısı size olsun
Kızım oldu canımYaa süper Çol sevindim inanın sizin adınıza Allah oğlunuza sağlık sıhhat versininşallah benimde okula yazdıracağım günler gelir :)
Ay ben neden oğlan gibi algıladıysamKızım oldu canıminşallah endişe etmeyin dr aksini söylemedikçe stres yapmayın
Rica ederimAy ben neden oğlan gibi algıladıysamkusura bakmayın o kadar ağladım ki buğulu görüyorum ahaha
Bende oyleydim canım yaklasik iki ay öyle yaşadım dediğin ilaçtan kulandim düzenli ve geçti hiç bir şeyim gelmedi dört aylık oldum geçti iki ayliken başladı dörde girdim bitti bir kaç defa kontrole gittim bir sikinti çıkmadı çok şükür benimkinde pembe rengi kahve rengi gibiydi ağrım sızım yoktu doktorda bana dedi pedi doldursa gel yada parça düşerse gel demişti çok şükür bir sıkıntı yasamdim bazı bebeklerde olabiliyormus diye duydum sen yinede bol bol dinlen ilacını kullan inşallah bir sıkıntı çıkmadan kucaklarimiza aliriz
Kızlar ben de 5+1 haftalık hamileyim, henüz kalp atışı duymadım. Ama Çarşamba’dan bu güne yani 1 haftadır, kahverengi kahverengi sürüntü tarzı lekelenmem oluyor, 3 gün kadar önce de malesef 15-20 dakikalık bir kırmızı kanamam olmuştu az az. O gün kına vardı birazcık oynamıştım, hemen doktora gittk. 5 mm keseyi gördü, lugesro diye bir iğne vurduk zaten kanama da kesildi ama kahverengi lekelenme hala devam ediyor. Acaba 3 gün önce düşürdüm mü o kanamada bilemiyorum. İçim parça parça oluyor, düşünmemeye çalışıyorum. 2 gün sonra doktor ramdevum var. Bakalım ne diyecek, hala benimle miAy inşallah sizin adınıza da çok sevindimmkaç gündür perişan oldum valla bunu duymak çok iyi geldi bakalım bende 3. Aya girdim 4e girmeyi bekliyorum dört gözle inşallah atlarını bu günleri de çok teşekkür ederimm içime su serpildi
Kalp atışı için 5. Hafta erken canım merak etme 6/7 haftalarda duyuluyor kalp atışı. Ama düşürmüş olsan ciddi ağrın olurdu merak etmeKızlar ben de 5+1 haftalık hamileyim, henüz kalp atışı duymadım. Ama Çarşamba’dan bu güne yani 1 haftadır, kahverengi kahverengi sürüntü tarzı lekelenmem oluyor, 3 gün kadar önce de malesef 15-20 dakikalık bir kırmızı kanamam olmuştu az az. O gün kına vardı birazcık oynamıştım, hemen doktora gittk. 5 mm keseyi gördü, lugesro diye bir iğne vurduk zaten kanama da kesildi ama kahverengi lekelenme hala devam ediyor. Acaba 3 gün önce düşürdüm mü o kanamada bilemiyorum. İçim parça parça oluyor, düşünmemeye çalışıyorum. 2 gün sonra doktor ramdevum var. Bakalım ne diyecek, hala benimle mi
Evet biliyorum olabildiğince pozitifi olmaya çalışıyorum ama bir yandan da sanırım hormonlarım zıpladı göz yaşıma engel olamıyorum kendi kendine akıyor. Fakat yorumlar iyi geldi en azından her kanama düşük demek değilmişRica ederimsizi çok iyi anlıyorum ama ağlamanız stres yapmanız bebeğinizi de üzer .
Ay sizde çok zor günler yaşamışsınız5 aylık olana kadar kanama yaşadım hemde öyle böyle değil adetten daha yoğun kanamalar bazen öyle bir gelirdi ki bir dakikada bir ped dolardı abartmıyorum iki kez hastanede yattım. Plesantada sorun vardı doktorum hep hiç birşey olmayacağını düşük riskinin az oldugunu saglıklı bir gebelik olduğunu söylüyordu ama bn hiç korkuyu atamamıştm dogurana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?