Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hcgm 1000den metatreksat iğne ile ne zaman düşer kızlar. Bugün iğne oldum 50 ml. Sizce dış gebeliği iğne ile atlatabilir miyim bilenler yazsın lütfen.. Yaşayanalr bilenler destek olursa sevinirim..
Beta hcgm 1000den metatreksat iğne ile ne zaman düşer kızlar. Bugün iğne oldum 50 ml. Sizce dış gebeliği iğne ile atlatabilir miyim bilenler yazsın lütfen.. Yaşayanalr bilenler destek olursa sevinirim..
Merhaba bu konuda pek bilgim yok fakat ben size başka birşey sorucam. Belirtileriniz nelerdi. Ben coronadan dolayi gitmedim 6 haftalik. Sağ kasığımda arada batma oluyor bu beni korkuttu
Merhaba bu konuda pek bilgim yok fakat ben size başka birşey sorucam. Belirtileriniz nelerdi. Ben coronadan dolayi gitmedim 6 haftalik. Sağ kasığımda arada batma oluyor bu beni korkuttu
Bende adet olur gibi kanama ve normal hamilelik belirtileri oldu. Değerlerim az az artıyordu. Halsizlik uyku vs yaşadım canım şuan serumdayım hala fazla yazamıyorum kbakmayın
Aminnnnn canım bunu veren rabbim elbet sağlıklısını da nasip eder.. ben ne zaman sıfırlanır bir doz yeter mi çok merak ediyorum bilen kimse yok galiba burada