1 nısanda tekrar ultrosonumuz var bu ultrasonda taşların durumuna bakacaklar bu yüzden beklemekteyız.
Bugun nefrolojı uzmanına gosterdık ıste kan ve ıdrar tahlıllerı ıstede, kanlarımız temız cıktı yalnız ıdrarda proteın varmış doktr sorun olabılır dedi, 24 saatlık ıdrar toplamamızı ıstedı ve tekrar ınceleme olacak, insallah temız cıkar, yıne bılgılendırmeler yapacağım, Allahım ınsallah şifasını acil olarak verir
Merhaba ins görüp cvp verirsiniz Benim bebegimde safrasinda taş var 42 günlük daha bebegim sariligi gecmedi enzimleri yüksek sorum şu ki sizin bebeğiniz duzeldimi ameliyat oldumu lütfen bilgi verirmisnizMerhabalar bizimde 1 haftalık bebeğimiz de 3 milimlik 1 tane taş var neler yaşadınız ne gibi tehlikesi var beni bilgilendirir misiniz ?
Sizin bebeğinizin de karaciğer enzimleri yüksek çıktı mı ?cevap yazarsanız çok sevinirim....
bugün düzeltilmiş 2 aylık bebeğime ultroson cekıldı ve safra kesesınde 3 tane 2mm'lik taş oldugu söylendi ama ultrosonu ceken doktor taşlarla ilgili bilgisi olmadıgını soyledı, haftaya cuma doktor kontorulumuz var ve o zaman soracagım bırde baska doktordan bır randevu daha alacagım, ınternetten bebeklerde safra taşı ile ilgili bir şey bulamadım, böyle bir sorunla daha önce karşılasan var mı acaba bılgı verırsenız memnun olacagım
Merhabalar bizimde 1 haftalık bebeğimiz de 3 milimlik 1 tane taş var neler yaşadınız ne gibi tehlikesi var beni bilgilendirir misiniz ?
Sizin bebeğinizin de karaciğer enzimleri yüksek çıktı mı ?cevap yazarsanız çok sevinirim....
bugün düzeltilmiş 2 aylık bebeğime ultroson cekıldı ve safra kesesınde 3 tane 2mm'lik taş oldugu söylendi ama ultrosonu ceken doktor taşlarla ilgili bilgisi olmadıgını soyledı, haftaya cuma doktor kontorulumuz var ve o zaman soracagım bırde baska doktordan bır randevu daha alacagım, ınternetten bebeklerde safra taşı ile ilgili bir şey bulamadım, böyle bir sorunla daha önce karşılasan var mı acaba bılgı verırsenız memnun olacagım
Suan iyi yani çok sağol benim bebeğim de aynı sanci dan uyuyamiyor hep ağlıyor ben trabzondayim kafamız çok karışık ne yapsak diye kaç aylıkken taşları kirildiBenim yeğenimde vardı. 2-3 aylıkken ortaya çıktı. Kuzum geceleri ağrıdan hep ağlardı. Sonra belli bir kiloya gelmesi beklendi. Ege üniv.de taş kırıldı ve şükür bir daha tekrarlamadı gayet sorunsuz güzel bi operasyon oldu. Tamamen ayılınca ve taşı dökülünce o gün hastaneden çıkardılar.
Suan iyi yani çok sağol benim bebeğim de aynı sanci dan uyuyamiyor hep ağlıyor ben trabzondayim kafamız çok karışık ne yapsak diye kaç aylıkken taşları kirildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?