canlar,
üzülmeyin ama yaa bakın ben de hep eşime derdimki bizim bir bebeğimiz olacak ama ne zaman bilmiyorum derdim ama hep olacağını biliyordum biz 2 yıldır evliyiz ve benim eşim 2 yıldır şehir dışında görev yapıyor yani biz sadece 1 hafta aynı evde kalabildik ve benimki gitti,çok zor ve stresli bir görevi var hani bu aralar haberlerde hep görüyoruz ya açık açık söylemek istemiyorum pek .2 ayda bir 15 gün izine geliyordu ve siz düşünün onun izni benim yumurtlama dönemime denk gelecekte biz bebek sahibi olacağız zaten izine geldiğinde bilirsiniz pek evde duramıyorduk...Biz bebek denemelerini 2 şer ay arayla yapıyorduk,ben yumurtlama dönemlerimi 2 yıl yalnız gecirdim hep.Yani diyeceğim bu kadar imkansızlıklar için de bile ben herşeyden artık vazgecmişken bebeğim bana geldi...Marta kadar yanımda eşim ama marttan sonra geri görevine gidecek.Ben hamilelik dönemimi de yalnız geçireceğim,bebeğim için herşeyi göze aldım...Bebeğinize inanın allaha güvenin tam vazgectiğiniz ay ,bu ay olmasın,bu ay olmaz,bu ay hiç umudum yok dediğiniz ay o silik 2. çizgiyi göreceksiniz...Dualarım sizinle...