Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yatırınca yan koy, sırtına da yastıkla destek yap. Beşiğine sütünü sağıp üzerine döktüğün bir fular oyuncak bir şey koy.Bebegim 2.5 aylık kucagimda uyuyor emerken vs yatağa koyuyorum 10 dk içinde uyaniyor sonra bidaha kucağıma aliyorum uyuyor Yaşayan varmi çözümü olan
Evet küçük daha ama bende ne yemek yiyebiliyorum ne baska bisey uyandığında da durmuyor gazli bir bebek zaten emmek istiyor hepBiz de öyleydik. İlk 4 ayımız kucakta geçti. Şimdi özlüyorum o günleri. Zor evet ama o daha minicik. Annesiz duramaz. Zamanla alışıyorlar ayrılmaya
Kolik muhtemelen bebeğiniz. 4 ay bitince geçiyor. Ben de kahvaltımı taa ikindin 5 te yapabilirdim. 1 bardak çay içemeden günüm biterdi. Biraz daha sabredinEvet küçük daha ama bende ne yemek yiyebiliyorum ne baska bisey uyandığında da durmuyor gazli bir bebek zaten emmek istiyor hep
Göğüs peşine sut sagıp denemiştim ama etkili olmadıYatırınca yan koy, sırtına da yastıkla destek yap. Beşiğine sütünü sağıp üzerine döktüğün bir fular oyuncak bir şey koy.
Uyandığında kollarını bacaklarını tut tekrar dalana kadar alma beşikten ağlamadığı sürece... sana yapışık olmak istemesi de normal koala gibi seviyorlar:)
Beşiğe koyarken önce bacaklarını sonra gövdesini koy. En son başını sarsmadan destekli bırak.
Masaya al otur sandalyeye yastıkla destekle kucağına hem emzir hem ye, ben hep öyle yaptım.Evet küçük daha ama bende ne yemek yiyebiliyorum ne baska bisey uyandığında da durmuyor gazli bir bebek zaten emmek istiyor hep
Eliyle tutacağı bir şey yap o kafasını senin göğsüne yapıştırıp uyuyor koku sıcaklık gidince bıraktığını anlıyor tedirgin hissedip uyanıyor. İnce tül eşarplar var ya hava sıcak olduğu için diyorum sar kollarını kıpırdayarak kendini uyandırıyor.Göğüs peşine sut sagıp denemiştim ama etkili olmadı
Yanıma su ve çubuk kraker koyardım.. bir şekilde geçiyor zaman ve hep yeni bir macera başlıyor bebek büyütürkenEvet küçük daha ama bende ne yemek yiyebiliyorum ne baska bisey uyandığında da durmuyor gazli bir bebek zaten emmek istiyor hep
Yaşamayan var mı ? Desen daha kolay olurdu. teslim oldum yaslandim yatağa onu kucagima aldım emerken uyurken bende uyudum eşim gelince yemek vs sonra tekrar aynı döngü.Bebegim 2.5 aylık kucagimda uyuyor emerken vs yatağa koyuyorum 10 dk içinde uyaniyor sonra bidaha kucağıma aliyorum uyuyor Yaşayan varmi çözümü olan
Ne kadar sürüyorYaşamayan var mı ? Desen daha kolay olurdu. teslim oldum yaslandim yatağa onu kucagima aldım emerken uyurken bende uyudum eşim gelince yemek vs sonra tekrar aynı döngü.
Biraz daha böyle gider. Çok normal. 5. Aya kadar yeter ki uyusun dinlensin diye yatak oldum ben de oğluma.Bebegim 2.5 aylık kucagimda uyuyor emerken vs yatağa koyuyorum 10 dk içinde uyaniyor sonra bidaha kucağıma aliyorum uyuyor Yaşayan varmi çözümü olan
Dört aylık halen aynıyız. Yemek yerken masada emzirme yastığını karnıma koyup bi yandan onu emziriyorum bi yandan ben yemeğimi yiyorum onun dışında ana kucağı vs almadığım için doyduğundan emin olup bebek arabasına koyup ileri geri hareket ettirerek uyutuyorum. Orda kalıyor tabi uyuyunca bazen yatağındaki müzikli dönencenin altına koyuyorum o dönerken onu gözleriyle takip ederken yavaş yavaş mayışıyor. Ama bu bebişiniz henüz küçük olduğu için sizde işe yaramayabilirBebegim 2.5 aylık kucagimda uyuyor emerken vs yatağa koyuyorum 10 dk içinde uyaniyor sonra bidaha kucağıma aliyorum uyuyor Yaşayan varmi çözümü olan
Bende yatağa yada baska biyere koyunca uyanıyor uyanikken de en fazla 1 saat emmeden duruyor yada ağlamadanDört aylık halen aynıyız. Yemek yerken masada emzirme yastığını karnıma koyup bi yandan onu emziriyorum bi yandan ben yemeğimi yiyorum onun dışında ana kucağı vs almadığım için doyduğundan emin olup bebek arabasına koyup ileri geri hareket ettirerek uyutuyorum. Orda kalıyor tabi uyuyunca bazen yatağındaki müzikli dönencenin altına koyuyorum o dönerken onu gözleriyle takip ederken yavaş yavaş mayışıyor. Ama bu bebişiniz henüz küçük olduğu için sizde işe yaramayabilir
Yatağa koyunca uyanma işi 3,5-4 aydan sonra geçer. hareketlendikce uyanık olduğu saatlerde yerde yoruluyordu uyuyordu saatine göre . emmekden hiç vazgeçmedi uyanık olduğu zaaman 1 -1,5 saatte bir gündüz gece 2-3 saatte bir emdi. Ek gıdaya başlayıncaya dek. Dönem dönem diş vs. Gene siklasiyor emme istegi fakat daha rahatsin.Ne kadar sürüyor