Bebek Beslenmesi Bebegim sadece gece uyuyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Asyaninannesi2

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2019
29
5
1
39
Merhabalar,
6 aylik kizim var. Sarilik riski gectikten sonra gece uyandirmayi biraktim. Krndi aviktikca uyandi. Simdi 9 saate kadar cikti gece uykusu, deliksiz. Bu kisim cok guzel aman masallah da gunduz 4 kere uyuyor ama 20 dk ile 45 dk arasi degisiyor suresi. Sizce gunduz boyle uyumasi normal mi?

Evet normal, gün içerisinde 14 saatini tamamlar, tilki uykusuna yatar. Vücudu ne zaman dinlenirse o zaman kalkar, çok sık da kendin uyutmaya çalışma, onun vücudu sinyal verir, sonuçta 6 aylık maş.

Total uyku suresi ayina gore normalse huzursuzlugu surekli bi aglamasi yoksa hele.ne ala. 2yasinda guzduz uykusunu birakan cocuk var niye bnmki 7de kalkarken onun ki 10a kadar uyuyor da ondan. Her cocugun kendi biyolojiksaati var pek sasmaz merak etmeyin. Iki uyku arasi 4saati asmasin bir de aglayarak uyaniosa gozler kapaliysa uyku kanmadan uyanmis olabilir emzirme sallama emzik nasil uyuttuysaniz tekrar uyutmayi deneyin. Bnm kizim da 6aylik bu arada ama 1aydir dis yuzunden mukemmel deliksiz uykularimiz da gitti ustune huzursuLuk bol aglama pisik ve mantar geldi. Gunduzu gecesi saatleri herseyi karışti.

Bebeğim 4,5 aylık. Gece 2 kere emmeye kalkıyor , uykuda emiyor yani . Uyanmasını beklemeden ben alıp emziriyorum. Gündüz ise 3-4 defa 15 dakikayı geçmeyecek şekilde uyuyor . Sabah 6’da kalkıyoruz akşam 20-20.30 arası uyuyor . O saate kadar toplam uyku süresi max. 1,5 saat.
Şimdiki çocuklar böyle . Önceden doyur , altını temizle , uyut .. şimdi folik asit çocukları bunlar maşallah 🤣🧿

Back
X