bebeğim saçları

bitanem_sinsen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2011
41
0
46
İstanbul
kızlar çok araştırdım kafam karma karışık oldu fazla vaktimde yok uykumdan bölüp size yazıyorum
bebegim 8 aylık fakat saçları uzamıyor ön tarafı uzun arkalar çok kısa yanlar önden daha uzun karma karışık kestirmek istemiyorum ama işe yararsa onada razıyım birde çok çabuk terliyor ondan olabilirmi dr.muz uzar acele etme dedi ama içim rahat degil arkadaşımın saçları çok ince ve çok azdı ya öyle olursa diye düşünüyorum badem yağı duydum işe yararmı kullanan varmı? eczanede satılıyormu?
şimdiden sağolun okuyupta yazmamazlık yapmayın

canım ablamın 2 kızı var fındıklarım benim
bir saçları var anlatamam ikisininde
bunun sırrı banyodan sonra bebişinin saçlarına başına halis zeytin yağ sür
sakın aklına koku olur bit düşer yağlı kalır başı falan diye düşünme hiç biriside olmuyo inan 1 aydan farkedeceksin

banyodan sonra çok yağlı olmazmı banyodan önce kullansam işe yararmı acaba

bende banyodan sonra kendi bebe yağından sürüyorum şimdi deli gibi saçı çıkıyo ama ama ilk çıkanlar sanırım dökülüyor aynı anda

benim yeğenim 1 yaşına kadar keldi hiç saçları yoktu şimdi 5 yaşında uzadılar maşallah uzaması içinde özel bişey yapmadı yengem

Benim bebegimin saçları ilk dogdugunda 2 cm uzunlugundaydı çok güzeldı ama sonradan çok dökülünce hepsini kestik. Şimdi uzadılar ama arkası kel gibi sanırım çok yattıkları için. Bu kadar takma bence uzar nasılsa ama 1 kez kestir kel yap eşit uzasın saçları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…