• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim pişik oldu

Mina B

Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
112
35
18
24
Kızlar 2 aylık bebeğimin boynunun altı hafif kabarık ve kıpkırmızı olmuş çenesine kadar pişik olduğunu düşünmüyorum sizce nedir ve nasıl geçer lütfen bakın 😓😓😓
1000074667.webp

Alerji olabilir . Doktora goturseniz daha iyi olur.
Ya aslında pişik olduğunu düşünüyorum yazicaktim yanlış yazmışım boynu uzun değil ya birbirine değiyor çok ondan olabilir mi sizce pazartesi inşallah doktora göstereceğim zaten

Şimdilik pişik kremi sürün biraz rahatlatır kuru tutun o bölgeyi yüz üstü koyun bebişi tummytime yaptırın hava alsın. Mina B Mina B

bu çocuğunuzu çok sıcağa mağruz bıraktığınız için olan isiliği andırıyor ama yaz mevsimin de değiliz evi sauna gibi mi yapıyorsunuz..bir yakınımın çocuğunun yüzünde de buna benzer şekilde vardı yumurta alerjisi çıktı

bu çocuğunuzu çok sıcağa mağruz bıraktığınız için olan isiliği andırıyor ama yaz mevsimin de değiliz evi sauna gibi mi yapıyorsunuz..bir yakınımın çocuğunun yüzünde de buna benzer şekilde vardı yumurta alerjisi çıktı
Yani iki gündür böyle birde evimizin sıcaklığı en fazla 23 24 dereceyi görüyor ve üstünü de okadar giydirmiyorum

Sizde pişik diyorsunuz dimi sağolun öyle yapıyorum şimdilik
Pişik olma ihtimaline karşı dedim iyileşirse pisikdir. Yani yaz olsa kesin pişik derdim.. Tek boyunda olması sıcaktan havasız kalmasından olabilir. Alerji ise doktor daha iyi bilir.

Evet

Emziriyorum evet ama doktora gösterdi eşim attığım fotoğrafi isilik dedi
inşallah ısılıktır. ama benım bebemede öyle dediler 6 ay bilemedim alerji oldugunu nereye götursem deri sorunu dediler krem falan verdıler ısılık dedıler. ama diyildi her şeyi kestim çok seye alerjisi vardi daha sonra baktımkı alerjiymiş alerji doktoruna gittim alerji çıkti 1 aylık olana kadar bişey yoktu 1 aydan başladı

Pişik olma ihtimaline karşı dedim iyileşirse pisikdir. Yani yaz olsa kesin pişik derdim.. Tek boyunda olması sıcaktan havasız kalmasından olabilir. Alerji ise doktor daha iyi bilirdok

inşallah ısılıktır. ama benım bebemede öyle dediler 6 ay bilemedim alerji oldugunu nereye götursem deri sorunu dediler krem falan verdıler ısılık dedıler. ama diyildi her şeyi kestim çok seye alerjisi vardi daha sonra baktımkı alerjiymiş alerji doktoruna gittim alerji çıkti 1 aylık olana kadar bişey yoktu 1 aydan başladı
Benimde iki aylık şuan doktor bir krem önerdi onu kullan dedi gecmezse dermatolojiye goturcem bakalım sizede çok geçmiş olsun

Pişik olma ihtimaline karşı dedim iyileşirse pisikdir. Yani yaz olsa kesin pişik derdim.. Tek boyunda olması sıcaktan havasız kalmasından olabilir. Alerji ise doktor daha iyi bilir.
Çoğu çocukta oluyor dediler isilik dediler bakalım inşallah öyledir ve geçer

Benimde iki aylık şuan doktor bir krem önerdi onu kullan dedi gecmezse dermatolojiye goturcem bakalım sizede çok geçmiş olsun
geçmiyosa alerji ola bilir dikkat et esasen süt alerjisi yüzde boyunda oluyo. inşallah alerji olmasın cok zor.

Alalh
geçmiyosa alerji ola bilir dikkat et esasen süt alerjisi yüzde boyunda oluyo. inşallah alerji olmasın cok zor.
Allah korusun yaa öyle birşeyler demediler inşallah değildir ama bebeğimin boynu da aşırı kısa ya hava almıyor ondan diye umuyorum

Alalh

Allah korusun yaa öyle birşeyler demediler inşallah değildir ama bebeğimin boynu da aşırı kısa ya hava almıyor ondan diye umuyorum
inşallah canım kımsenın bebesı alerjık olmasın ☹️ bana kac doktor alerjı dıyıl dedıler cunkı sadece yüzünde boynundaydı bazan azaldo bazan aşırı coğaldı. inşallah ısılık falan olsun geçsın cabucak.

inşallah canım kımsenın bebesı alerjık olmasın ☹️ bana kac doktor alerjı dıyıl dedıler cunkı sadece yüzünde boynundaydı bazan azaldo bazan aşırı coğaldı. inşallah ısılık falan olsun geçsın cabucak.
İnşallah inşallah sızın de şifa bulur tamamen geçer bu alerji

Back