Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aslında pişik olduğunu düşünüyorum yazicaktim yanlış yazmışım boynu uzun değil ya birbirine değiyor çok ondan olabilir mi sizce pazartesi inşallah doktora göstereceğim zatenAlerji olabilir . Doktora goturseniz daha iyi olur.
Sizde pişik diyorsunuz dimi sağolun öyle yapıyorum şimdilikŞimdilik pişik kremi sürün biraz rahatlatır kuru tutun o bölgeyi yüz üstü koyun bebişi tummytime yaptırın hava alsın.Mina B
Yani iki gündür böyle birde evimizin sıcaklığı en fazla 23 24 dereceyi görüyor ve üstünü de okadar giydirmiyorumbu çocuğunuzu çok sıcağa mağruz bıraktığınız için olan isiliği andırıyor ama yaz mevsimin de değiliz evi sauna gibi mi yapıyorsunuz..bir yakınımın çocuğunun yüzünde de buna benzer şekilde vardı yumurta alerjisi çıktı
alerji bu benım bebegımde alerjik. sadece boynunda yuzundemi?Kızlar 2 aylık bebeğimin boynunun altı hafif kabarık ve kıpkırmızı olmuş çenesine kadar pişik olduğunu düşünmüyorum sizce nedir ve nasıl geçer lütfen bakınEki Görüntüle 3537417
Yüzünde de oluşuyor kayboluyor ne alerjisi sizin bebeğiniz birde nasıl anladınız nasıl geçeralerji bu benım bebegımde alerjik. sadece boynunda yuzundemi?
benım bebemınkı bı suru alerji inşallah senın bebeninki öyle olmaz. emiziriyomusun?Yüzünde de oluşuyor kayboluyor ne alerjisi sizin bebeğiniz birde nasıl anladınız nasıl geçer
Emziriyorum evet ama doktora gösterdi eşim attığım fotoğrafi isilik dedibenım bebemınkı bı suru alerji inşallah senın bebeninki öyle olmaz. emiziriyomusun?
Pişik olma ihtimaline karşı dedim iyileşirse pisikdir. Yani yaz olsa kesin pişik derdim.. Tek boyunda olması sıcaktan havasız kalmasından olabilir. Alerji ise doktor daha iyi bilir.Sizde pişik diyorsunuz dimi sağolun öyle yapıyorum şimdilik
inşallah ısılıktır. ama benım bebemede öyle dediler 6 ay bilemedim alerji oldugunu nereye götursem deri sorunu dediler krem falan verdıler ısılık dedıler. ama diyildi her şeyi kestim çok seye alerjisi vardi daha sonra baktımkı alerjiymiş alerji doktoruna gittim alerji çıkti 1 aylık olana kadar bişey yoktu 1 aydan başladıEvet
Emziriyorum evet ama doktora gösterdi eşim attığım fotoğrafi isilik dedi
Pişik olma ihtimaline karşı dedim iyileşirse pisikdir. Yani yaz olsa kesin pişik derdim.. Tek boyunda olması sıcaktan havasız kalmasından olabilir. Alerji ise doktor daha iyi bilirdok
Benimde iki aylık şuan doktor bir krem önerdi onu kullan dedi gecmezse dermatolojiye goturcem bakalım sizede çok geçmiş olsuninşallah ısılıktır. ama benım bebemede öyle dediler 6 ay bilemedim alerji oldugunu nereye götursem deri sorunu dediler krem falan verdıler ısılık dedıler. ama diyildi her şeyi kestim çok seye alerjisi vardi daha sonra baktımkı alerjiymiş alerji doktoruna gittim alerji çıkti 1 aylık olana kadar bişey yoktu 1 aydan başladı
Çoğu çocukta oluyor dediler isilik dediler bakalım inşallah öyledir ve geçerPişik olma ihtimaline karşı dedim iyileşirse pisikdir. Yani yaz olsa kesin pişik derdim.. Tek boyunda olması sıcaktan havasız kalmasından olabilir. Alerji ise doktor daha iyi bilir.
geçmiyosa alerji ola bilir dikkat et esasen süt alerjisi yüzde boyunda oluyo. inşallah alerji olmasın cok zor.Benimde iki aylık şuan doktor bir krem önerdi onu kullan dedi gecmezse dermatolojiye goturcem bakalım sizede çok geçmiş olsun
Allah korusun yaa öyle birşeyler demediler inşallah değildir ama bebeğimin boynu da aşırı kısa ya hava almıyor ondan diye umuyorumgeçmiyosa alerji ola bilir dikkat et esasen süt alerjisi yüzde boyunda oluyo. inşallah alerji olmasın cok zor.
inşallah canım kımsenın bebesı alerjık olmasınAlalh
Allah korusun yaa öyle birşeyler demediler inşallah değildir ama bebeğimin boynu da aşırı kısa ya hava almıyor ondan diye umuyorum
İnşallah inşallah sızın de şifa bulur tamamen geçer bu alerjiinşallah canım kımsenın bebesı alerjık olmasınbana kac doktor alerjı dıyıl dedıler cunkı sadece yüzünde boynundaydı bazan azaldo bazan aşırı coğaldı. inşallah ısılık falan olsun geçsın cabucak.
amın Allah razı olsun ALLAH BEBENİ KORUSUNİnşallah inşallah sızın de şifa bulur tamamen geçer bu alerji