Bebek Beslenmesi Bebeğim parmagını emiyor.

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
Slm arkadaşlar çogu bebek gibi benim kızımda parmağını emiyor,ama asıl sıkıntı emzirirkende emmek istiyor,meme ile parmakta agızda olsun istiyor,parmagını çıkarınca aglıyor,o zamanda emmiyor ne yapmalıyım şaşırdım çok üzülüyorum ,başına gelen arkadaş varmı acaba,nasıl bir çözüm önerirsiniz teşekkürler.

bu sorunun benzeri ben de de var.emmek istemiyor sürekli eli ağzında emerken de bırakıp elini aldığı oluyor..çok sıkıntılıyım ben de ama çözüme ulaşamadım malesef

benimde kızım parmağını emiyor ama emzirirken değil uykuya dalarken sonra cıkarıyor bende istemiyorum ama emiyor.

Dün doktora sordum bu aylarda normalmiş vücudunu tanıdıgı için emermiş engel olma dedi,bende dokunmuyorum cadıya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…