Benim oglum 8 aylık. Anca desteksiz oturmaya başladı. Önüne sevdiği oyuncakları koyun. Daha çok küçük :)Merhaba arkadaşlar kızım 6.5 aylık ama halen oturmuyor kendini geri atıyor oturmak istemiyor mama sandalyesinde oturtuyorum sıkılıyor yastıkla destekliyoruz kanepede yerde hemen sıkılıyor.5 aylıkken sürünerek her yere gitmeye başladı şimdi dizinin üstüne kalkmayı deniyor emekleme pozisyonu için. Aşırı çok hareketli bir sorunmu var diye endişe ediyorum sizin bebekleriniz ne zmn oturdu.
Normal. Benim oğlum tutunarak yürüdüğü zaman bile emeklemiyordu. Yerde komando gibi sürünüyordu. Yaşından sonra iki ay bildiğimiz anlamda emekledi. 15 aylık civarında da yürüdü.Benm oğlmda 8.5aylıkken desteksiz otrdu ama hala emekleme yok 10aylık nrmalmi sizce
Siz teşvik ediyor musunuz?merhabaaaalar
bebeğim 6 ayını doldurdu ama hala ne dönüyor nede yüzüstü duruyorr
(
Evet ara ara hep yüzüstü ve dönme çalışmaları yapıyoruz ama ağlıyorrSiz teşvik ediyor musunuz?
inşallahMerak etmeyin. Bi anda oturur doner emekler siz bol bol tesvik edin.
Tesvik cok onemli. 1 gecede annemler ikizlerin erkegine emeklemeyi ogretmisti. Kumandayi onune koymuslar ayaklarindan destek olmuslar. Boyle boyle hizla emekledi zaten emekleyince hemen tutunup kalkma hevesi geliyo. Pesinden yurume asamasiinşallahayakları falan çok hareketli normalde oyuncaklara falan uzanıyor güzel tutuyor ama insan endişe ediyor
Bence sorun etmeyin. Benim oğlum da 8 ayına girdi ama hiç bir şekilde yüz üstü durmuyor. Direkt oturmaya başladı. Emeklemeye çalışmıyor bileEvet ara ara hep yüzüstü ve dönme çalışmaları yapıyoruz ama ağlıyorr
kızım 36 haftalık doğmuştu onunda etkisi varmıdır gelişiminde ?
Yüzüstü derken ellerinden destek alip basini kaldirabiliyor mu?merhabaaaalar
bebeğim 6 ayını doldurdu ama hala ne dönüyor nede yüzüstü duruyorr
(
kaldıramıyorYüzüstü derken ellerinden destek alip basini kaldirabiliyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?