• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim olur mu

Dertlerdertler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Bebeğimi kaybedeli 2 ay olacak artk lohusalığım bittikten 3 gün sonra adet oldum acaba hemn hamile kalabilir miyim Bi fikri olan var mı. İçimdeki yangın söner mi acaba 😢

Bebeğimi kaybedeli 2 ay olacak artk lohusalığım bittikten 3 gün sonra adet oldum acaba hemn hamile kalabilir miyim Bi fikri olan var mı. İçimdeki yangın söner mi acaba 😢
Neden acele ediyorsunuz?
Biraz psikolojik anlamda dinlenmeniz gerek bu sırada rahim de toparlansın… 3 ay önermiyor doktorlar siz yinede sorun…

Geçmişler olsun 🙏🏻

Ben doğum yaptım ama bebeğimin kokusunu aldım toparlanmak için yine duyguyu yaşamam gerek. Zaten depremde ailemi kaybettim o bana Bi umut olmuştu o da doktorların ihmali nedeniyle 2 gün yaşadı bıraktı beni😢

Çok zor, yaşadım ayni düşünceler... biran önce yeri dolsun hissi... doktorunuzla görüşün. Önce bebeği neden kaybettiğiniz araştırılsın. Gerekli tedavi veya bekleme süresi. Benden tavsiye. Sonrasi Rabbim nasip ederse güzellikler inşallah. Dayanması çok çok zor. Çok iyi biliyorum😞

Çok zor, yaşadım ayni düşünceler... biran önce yeri dolsun hissi... doktorunuzla görüşün. Önce bebeği neden kaybettiğiniz araştırılsın. Gerekli tedavi veya bekleme süresi. Benden tavsiye. Sonrasi Rabbim nasip ederse güzellikler inşallah. Dayanması çok çok zor. Çok iyi biliyorum😞
Hem de çook zor. Otopsi yapıldı ciğerleri gelişmemiş o niye oluyo bilmiyorum

Back