Çocuk Hastalıkları bebeğim ölümlerden döndü...kızlar okuyunkimse yaşamasın....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sağolun kızlar ....ben sizleride üzmek istemem iyi dilekleriniz ve benimle üzüntümü paylaştığınız için çoookk teşekkürler...ama bilin duyun die yazdım bunları...hepimizin çocukları var...şuan tek düşünce bir daha yaşarmıneden oldu böyle...acaba benden dolayı mı oldu die...bakalım tahlil sonucu ne diyecek...

canim cok gecmis olsun cok üzüldüm.
bu mikrobun adini yazinca banyodaki mikroplar diye bi baslik acildi banyo gibi yerlerde gidalarda sularda yasiyormus demekki insandan insana bulasiyormu bilmem ama dikkat etmek lazim.
doktorlara zaten söyleyecek söz bulamiyorum nasil anlamazlarki
rabbim birdaha yasatmasin.

çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.
Allah yavrunu sana bağışlamış.
Rabbim bi daha böyle acılar yaşatmasın.
sonucu paylaşırsan seviniriz

[color="#000080"]canım ya okurken içim ürperdi yavrum ne çok sıkıntı çekmiş...size de çoook büyük geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin ([/color]

merhaba kizlar.neler cektim anlatamam tam 1 haftadir hastanadeydim.kizim kusuyordu.doktoruna goturduk hic bakmadi bile sadace reflu dedi.ama 2 gun sonra kusmalar artdi.gece en az bos mideye 8 kere kustu.ama ishali yoktu cok sukur....ambulans cagirdik acile kaldirdik...doktoru tahlilden sonra virus kapmis dedi.serum falan gecdi cok sukur.3 gun once eve geldik.bu gun sabah yine kusdu.cok korktum...ateside cikdi..burnuda akiyor...hastanede pencereyi acik birakiyolardi usutmus yavrum.insallah sadece usutmusdur.kusunca cok korktum.ama aksam yemeyini yedi kusmadi cok sukur.elleri mos mor serum yerleri.insallah hastaneye donmeyiz.dua edin kizlar......allah tum bebekleri korusun.onlarin cani yanmasin insallah.bizede guc versin

canım ne kadar üzüldüm anlatamam.gözlerım dolu dolu okudum yasadılarını..nasıl dayandın.allahım sana nasıl bır sabır verdı.kahroldum ya.benımde yavrum hasta bronsıt 1 haftadır.serum ve hava verıldı hastanedeç,.damarını bulamadılar bebegım tıtreye tıtreye agladı.babası onun kolunu tutarken ben kapıda hıckırarak agladım.halen daha gözlerımde o bıtkın halı..sen naıl dayandın..rabbım bır daha yasatmasın hiçbirimize.hiçbir anneye.anneliği gercekten anne olmadan anlayamıyor insan..yavrularımız onlar bızım canımız canımızdan ötemiz.kelime bulamıyorum.çok geçmiş olsun canım.

çok geçmiş olsun cnm allah miniklerimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…