• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğim ölümlerden döndü...kızlar okuyunkimse yaşamasın....

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
sağolun kızlar ....ben sizleride üzmek istemem iyi dilekleriniz ve benimle üzüntümü paylaştığınız için çoookk teşekkürler...ama bilin duyun die yazdım bunları...hepimizin çocukları var...şuan tek düşünce bir daha yaşarmıneden oldu böyle...acaba benden dolayı mı oldu die...bakalım tahlil sonucu ne diyecek...

canim cok gecmis olsun cok üzüldüm.
bu mikrobun adini yazinca banyodaki mikroplar diye bi baslik acildi banyo gibi yerlerde gidalarda sularda yasiyormus demekki insandan insana bulasiyormu bilmem ama dikkat etmek lazim.
doktorlara zaten söyleyecek söz bulamiyorum nasil anlamazlarki:50:
rabbim birdaha yasatmasin.

çok geçmiş olsun.çok üzüldüm.
Allah yavrunu sana bağışlamış.
Rabbim bi daha böyle acılar yaşatmasın.
sonucu paylaşırsan seviniriz

[color="#000080"]canım ya okurken içim ürperdi yavrum ne çok sıkıntı çekmiş...size de çoook büyük geçmiş olsun rabbim bi daha göstermesin :(([/color]

merhaba kizlar.neler cektim anlatamam tam 1 haftadir hastanadeydim.kizim kusuyordu.doktoruna goturduk hic bakmadi bile sadace reflu dedi.ama 2 gun sonra kusmalar artdi.gece en az bos mideye 8 kere kustu.ama ishali yoktu cok sukur....ambulans cagirdik acile kaldirdik...doktoru tahlilden sonra virus kapmis dedi.serum falan gecdi cok sukur.3 gun once eve geldik.bu gun sabah yine kusdu.cok korktum...ateside cikdi..burnuda akiyor...hastanede pencereyi acik birakiyolardi usutmus yavrum.insallah sadece usutmusdur.kusunca cok korktum.ama aksam yemeyini yedi kusmadi cok sukur.elleri mos mor serum yerleri.insallah hastaneye donmeyiz.dua edin kizlar......allah tum bebekleri korusun.onlarin cani yanmasin insallah.bizede guc versin

kızm 1aydır nezleydi..son hafta kusmasıda vardı doktor reflü dedi..meğer kızımda mikrop varmışşş...kızım yavrum ölümlerden döndü hemde doktorun reflü olmuş dediği kızım.kızım kontrole gittiğimiz günün ertesi gecesi her yediğini kusmaya başladı.vegece hastaneye götürdük.gmtürmez olaydık..serum verdiler ama her yediğini kusuyo ve aşırı ishal aynı anda hem kusuyo hemde ishalini yapıyo..yavrum 3 saatte 2 kutu mama ve 66 tane bez değiştirdik...ve eve gönderdiler bizi karın filmini çektiler gaz sıkışması dediler ve o gazlar meğer mikropmuşşşş....eve geldiğimizde isahl geçmemişti ama kusma yoktu..yavrum sabaha kadar ishaldii ama sürekli..ve sonunda yavrum halsiz bitkin bakmıyo sanki duymuyo başını biletutamıyodu gözleri içine çöktü çok kötü oldu ertesisabah ankaraya hacettepeye götürdük.doktor ateşi var dedi soğuk suya sokturdu biraz kendine geldi tabi bu arada arabada kendinden geçmişti..neyse o doktorda bizi gönderdi tahlillerinde şu çıkıcak bu çıkacak die..biz Allahtanbaşka özel muayenesi olan bi doktor bulduk çünkü kızım gene fenalaşıyordu..doktor böbrek fonksiyonlarını kaybedebilri hemen hastaneye yatması lazım dedi..tahlil istedi ama tahlil sonuçalrını beklerken genekötüledi gene hastaneye gittik.Allahtan bu seferki doktor iyiydi hemen serum bağlanmasını istedi tahliller falan tabi buarad susuzluktan bulunamayan damarlar.sonundaserum bağğlandı ama kızım hep uyuyordu...sürekli değerleri değişiyordu..yok patosyum az yok sodyumaz yok karbonhidrat az....ertesi günde öleydi zorla uyandırıyordu doktorlar.bıngıldağı şişti.ve menenjitten şüphelendiler ve belinden su aldılar şükür temiz çıktı...doktorlar shigelle denilen bi bakteriden şüphelendier...kaka tahilimiz çıkmadı antibiyıtik veridler artık damar kalmamıştı iğne vurunduk 2 iğnede hemen geçti kusma ishal..şükür şimdi iyiyiz kimse böyle şeyler yaşamasın....anneler üzülmesin...öpüyorm çok....sevgiler.

canım ne kadar üzüldüm anlatamam.gözlerım dolu dolu okudum yasadılarını..nasıl dayandın.allahım sana nasıl bır sabır verdı.kahroldum ya.benımde yavrum hasta bronsıt 1 haftadır.serum ve hava verıldı hastanedeç,.damarını bulamadılar bebegım tıtreye tıtreye agladı.babası onun kolunu tutarken ben kapıda hıckırarak agladım.halen daha gözlerımde o bıtkın halı..sen naıl dayandın..rabbım bır daha yasatmasın hiçbirimize.hiçbir anneye.anneliği gercekten anne olmadan anlayamıyor insan..yavrularımız onlar bızım canımız canımızdan ötemiz.kelime bulamıyorum.çok geçmiş olsun canım.

kızm 1aydır nezleydi..son hafta kusmasıda vardı doktor reflü dedi..meğer kızımda mikrop varmışşş...kızım yavrum ölümlerden döndü hemde doktorun reflü olmuş dediği kızım.kızım kontrole gittiğimiz günün ertesi gecesi her yediğini kusmaya başladı.vegece hastaneye götürdük.gmtürmez olaydık..serum verdiler ama her yediğini kusuyo ve aşırı ishal aynı anda hem kusuyo hemde ishalini yapıyo..yavrum 3 saatte 2 kutu mama ve 66 tane bez değiştirdik...ve eve gönderdiler bizi karın filmini çektiler gaz sıkışması dediler ve o gazlar meğer mikropmuşşşş....eve geldiğimizde isahl geçmemişti ama kusma yoktu..yavrum sabaha kadar ishaldii ama sürekli..ve sonunda yavrum halsiz bitkin bakmıyo sanki duymuyo başını biletutamıyodu gözleri içine çöktü çok kötü oldu ertesisabah ankaraya hacettepeye götürdük.doktor ateşi var dedi soğuk suya sokturdu biraz kendine geldi tabi bu arada arabada kendinden geçmişti..neyse o doktorda bizi gönderdi tahlillerinde şu çıkıcak bu çıkacak die..biz Allahtanbaşka özel muayenesi olan bi doktor bulduk çünkü kızım gene fenalaşıyordu..doktor böbrek fonksiyonlarını kaybedebilri hemen hastaneye yatması lazım dedi..tahlil istedi ama tahlil sonuçalrını beklerken genekötüledi gene hastaneye gittik.Allahtan bu seferki doktor iyiydi hemen serum bağlanmasını istedi tahliller falan tabi buarad susuzluktan bulunamayan damarlar.sonundaserum bağğlandı ama kızım hep uyuyordu...sürekli değerleri değişiyordu..yok patosyum az yok sodyumaz yok karbonhidrat az....ertesi günde öleydi zorla uyandırıyordu doktorlar.bıngıldağı şişti.ve menenjitten şüphelendiler ve belinden su aldılar şükür temiz çıktı...doktorlar shigelle denilen bi bakteriden şüphelendier...kaka tahilimiz çıkmadı antibiyıtik veridler artık damar kalmamıştı iğne vurunduk 2 iğnede hemen geçti kusma ishal..şükür şimdi iyiyiz kimse böyle şeyler yaşamasın....anneler üzülmesin...öpüyorm çok....sevgiler.

çok geçmiş olsun cnm allah miniklerimizi korusun

Back