• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim Olsun..

menbeta

Allah'ım sana emanetiz
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2008
4.189
784
198
Öncelikle hepinize slmlar

nerede konu acacıgıma karar veremedım.umarım doğru yerdeyımdır. ben 2.5 yıllık evlıyım. 2 senedır korunmuyoruz. evliliğimin 5.ayında korunmayı bıraktık aşırı derecede iltihap ve kokulu akıntılarım vardı. tedavi oldum. 1 senedir çok rahatım. eşimin sperm testi çok normal çıktı sadece onda da iltihap vardı ve birkaç antibiyotık ile tedavi oldu son sperm testide çok çok normal çıktı. sıra tekrar bana gelince uzman bir kadın doğumcuya gittik. herşeyimin normal olduğunu çocuk sahibi olmamak için hiçbir nedenimizin olmadığını söyledi. sol yumurtlığım dolu oldugunu ve o ay sansımın olduğunu söyledi. ama ben adet oldum. adetimin 3.günü hormon testlerim yapıldı. herşey normal çıktı. Klomen tedavisine başladık ve 3 ay boyunca tedaviye devam edecekmişiz. eğer gene olmazsa bu kez rahim filmim çekilecekmiş.

ve ben bu ay klomen kullandım. kk da yazılanları bu zamana kadar hep bir misafir olarak okudum ve sonunda bugün bende paylaşmak istedim. klomeni adetimimin 4.günü başladık 50 mg 5 gün günde 2 doz. ilacım bittikten 4 gün sonra doktorum 3 sağda 1 solda olmak üzere 4 yumurtam oluştuğunu ve hamile kalma ihtimalimin %15 oldugunu söyledi.

ben genede çok umutlandım. adetime 10-12 gün kala birkaç damla kahveye dönük bir lekelenmem oldu daha sonra hicbirşey gelmedi. adetimde 3 gün gecikti. iyiden iyiye umutlanırken bugün acık kırmızı az bir kanamam oldu ve ben ilk defa gözyaşlarına boğuldum.galiba regl oluyorum. bu ay 2.ci klomene başlıcam kısmetse insallah bu sefer olur.

Çok uzun yazdım biliyorum. ama burada çocuk özlemi çekenler, birbirimiz daha iyi anlarız. bizi bizden daha iyi anlayan kimse olamaz.. 23 yaşındayım bebeğim olsun istiyorum. Allah ım bütün bebek sahibi olmak isteyenlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

amin canım öncelikle hoşgeldin aramıza..:46: inş olur bebişin bende bu sene düşünüyorum ama henüz çalışmalra başlayamadım çalışıyorum işler çok yoğun çünkü:9:...inş olur bebişin umudunu yitirme..şansın var bence....:emir_bebek: rabbim versin inş...:emir_bebek:

benim_olan;

hoşbulduk canım benım. saol dileklerin için.

Back