bebeğim olsun istiyorum lütfen doktor önerin bana :(((

masal_gibi

mutluyum ki ben :)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2013
740
30
118
İstanbul
merhaba ben yeni üyeyim,9 yıldır evliyim ve 8 yıldır korunmuyorum ilk başta önemsemedik 2 yıl önce doktora gittik eşimde varikosel oldugu ortaya çıktı ve eşim ameliyat oldu fakat hiç bişey değişmedi yine bebegimiz olmuyor hiç bi sorun yok diyorlar ama olmuyor işte klomen kullandım duphaston kullandım çatlatma ignesi oldum ama yok... çevremdeki herkesin bebegi oldu bi benim yok ayrıca dayanılmaz adet agrım ve sol yumurtalık agrım var pendikte remedy hastanesinde yüksel beye gidiyordum ama artık bir bayan doktorum olsun istiyorum ki daha iyi anlasın noolur bana öneride bulunun ( ve bide yaş faktörü var yaşımda 33 oldu...

nerede ıoturuoyorsun canım. Ben kendi dr.umu onerebilirim eğer istanbulda oturuyorsan. Bendede endometrıosoz var her iki yumurtalıkta biri 4,5 biri 3 cm benimde olmuyor of offf :) ama daha yeni başladım tedaviye.

nerede ıoturuoyorsun canım. Ben kendi dr.umu onerebilirim eğer istanbulda oturuyorsan. Bendede endometrıosoz var her iki yumurtalıkta biri 4,5 biri 3 cm benimde olmuyor of offf :) ama daha yeni başladım tedaviye.

pendikte oturuyorum canım benimde sol yumurtalıkta kist vardı sonra gitmiş dediler ama çok agrım oluyor sanki hiç gitmiş gibi değil saol ilgilendigin için

pendikte oturuyorum canım benimde sol yumurtalıkta kist vardı sonra gitmiş dediler ama çok agrım oluyor sanki hiç gitmiş gibi değil saol ilgilendigin için

Canım benim ben 2dr.a gıttım ikiside işin zor dedi.sonra Prof.dr Cemil akgüle gittim tedavimin 3.ayı gebeyim.şimdi Dr.a söyledim sonucları hayırlı olsun dedi inş.bi sorun yoktur.allahım isteyen herkese nasip eder.

aaaaa sen hamilemisinn çok sevindim :)) keşke bende bir gün birilerine böyle güzel bir haber verebilsem :/ doktorun hangi hastanede tatlım ve muayene ücreti ne kadar ? inşallah bi sorun yoktur ve sonuçların güzel çıkar kötü şeyler düşünme Allah hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah canım

caanım benım dr. muayenehanesi var.Bakırköy İncirlide Prof.dr. cemil akgül. muayene ucreti 250 tl ama prof.a gore uygun benımde evıme uzak ama cektım yolu valla.gene ona devam edıcem. biraz pahalı ama olsun. Az gezerim:) Eşi de kadın doğumcu özlem akgül op.dr. aynı muayenehanedeler belkı o daha uygundur. Dün aradım dr.umu hamılesın dedı inanamadım. allah isteyen herkese versın. inşallah bi sorun çıkmaz. hayırlısı ıle kucağımada alırım allahın izniyle.

inanki çok sevindim senin adına ve ilgilendigin için çok teşekkür ederim tamam canım araştırıp gidicem Allah'ın izniyle benimde olur inşallah.. seninde sorunsuz ve hayırlısıyla kucagına alacagına canı gönülden inanıyorum iyi ve mutlu haberlerini yazarsan sevinirim şimdiden bebegin hayırlı ve ugurlu olsun canım kalbini ferah tut herşey güzel olacak,sözü tam hatırlamıyorum ama yinede yazacagım erkekler bebek dogdugunda baba olurmuş kadınlar rahme düştügünde anne olurmuş gibi bişeydi yani sonuçta sen artık bir annesin kendine iyi bak iyi şeyler düşün

hamileliğin hayırlı olsun bende cemil akgüle gitmeyi düşünüyorum nasıl i dr muayenesi nasıl acaba bilgi verebilirmisiniz tahlil gerektiği zaman nerede yaptırıyorsunuz ilk muayenede nelere akıyor acaba ben geçn gün aradım telefona bakan bayanla tam iletşim kuramadım drla görüşmek istedim biraz tavrı hoş değildi sizlerede öylemiydi acaba

merhaba masal_gibi; Sana önerebilicem bir doktor var PRF Dr Vedat Atay kızıltoprakta muaynehanesi var bir bak istersen.İyi bir doktordur tavsiye ederim

maddi durumun iyiyse kıbrıs ta bu konu üzerine dünyanın en büyük ve gelişmiş hastaneleri var ve infertiliteyi öyle de böyle de aşıyorlar orada... dünyadan herkes oraya gidiyor bir de kendi doktorum var antalya da ama.. türkiyede ilk rahim nakli yaparak doğum yaptırmış insan kendisi ve bu alanda çalışmaları perinatolog kısaca.. ben iki düşük yaptım ve çift rahmim varmış düşün yıllar sonra bu dr buldu çıkardı hemen ameliyat etti şükür iyiyim şimdi

bir de Cem fıçıcıoğlu var istanbul da o da böyle durumlara bakıyor işinde usta diye biliyorum ve çok hastası var buradan giden

Arkadasiminda olmadı 7 yil tüp bebek nakli olacaktı nakile 3 gün kala hamile kaldigini ogrendi nakile gerek kalmadi cnm sıkıntı yapma cnm rahat ol olur Allahın izniyle gençmissin henüz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bir de Cem fıçıcıoğlu var istanbul da o da böyle durumlara bakıyor işinde usta diye biliyorum ve çok hastası var buradan giden

canım benim çok sagol sanada geçmiş olsun çift rahim varmışda nasıl görememişler yaaa gerçi bendede çikolata kisti varmış nasıl olduysa onuda görememişler hemde 6 cm ama istanbul'da önerdigin doktora bakacagımm

ne kadar şanslıyış ALLAH sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah ve ben ve benim gibi isteyen herkesede nasip etsin :)))

teşekkür ederim bunlarıda inceleyecegim ama sıkıntı şu kii çikolata kistim varmış vee yeni bulundu henüz (( neyse kısmet arkadaşların önerdikleri doktorları bir deneyelim yanında bunuda uygularım

Son düzenleme:
Merhaba. Cemil beyin tedavisiyle mi hamile kaldıniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…