Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayırlı uğurlu olsun canım Bir avazda doğurursun inşallah tez zamanda kalbim seninle Rabb'im yardımcın olsun bize de dua et transfer oldum ben de bekliyorum günümü pozitif çıkmasını
Doğurup eve gideceksin ya hani bir daha aklına bile gelmeyecek doğum anı filan. O kadar önemsiz bir detay oluyor eve bebek gelince. Bunu düşün. Bir kaç saat belki ağrı çekersin sonra unutup gidersin.
Doğurursun tabi hem de çok güzel doğurursun. Hiç dert etme Allahın izniyle her şey güzel olur. Herkes doğuruyor sen neden yapmayasın? Güzel düşün güzel olsun
Doğurursun doğurursun hiç merak etme kalbini ferah tut. Korkma korkulacak bir şey değil doğum yöntemin ne olursa olsun acısı ne seviyede olursa olsun kucağına aldığın an unutuluyor ve artık hamile olmadığının rahatlığı çöküyor insana güzel bir duygu allah bir avazda yaptığın bir doğum nasip etsin inşallah
Bende çok korkardım nasıl 2,5 sene geçti anlamadım Doğduğunda onu gördüğünde unutuyorsun diyolardı inanmıyordum Ama gerçekden öyleymiş Gördüğün an herşey geçiyor Korkmas sağ salim doğurrursun inşallah
kadınlar bin yıllardır doğuruyor, o bebek oradan öyle ya da böyle çıkacak, köylük yerdeki kadınları düşün, eski kadınları düşün, onlar doğuruyorsa biz neden doğuramayalım üstelik bizim imkanlarımız daha iyi. bunları düşünerek kendini motive edebilirsin
Hayırlı uğurlu olsun canım Bir avazda doğurursun inşallah tez zamanda kalbim seninle Rabb'im yardımcın olsun bize de dua et transfer oldum ben de bekliyorum günümü pozitif çıkmasını
Bende çok korkardım nasıl 2,5 sene geçti anlamadım Doğduğunda onu gördüğünde unutuyorsun diyolardı inanmıyordum Ama gerçekden öyleymiş Gördüğün an herşey geçiyor Korkmas sağ salim doğurrursun inşallah