Çocuk Hastalıkları bebeğim öksürmeye başladı neden olabilir?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

cigmex

çok tatlı bir kış bu
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
240
5
96
Antalya
arkadaşlar dün akşam bebeğim öksürmeye başladı.aynı sorunu yaşayan,dr a giden var mı?bugün de öksürükler devam ediyo.öksürük neden olabilir acaba.dr lar genellikle bu durumlada neler yapıyor?ard arda 4/5 defa öksürüyor.yardımcı olursanız ve tecrübelerinizi paylaşırsanız içimi biraz da olsa rahatlataca.dr a gitmeyi düşünüyoruz ama bugün acilden mi gitsek,yarın polikliniğe mi gitsek kara veremedik.çok endişeliniyorum yaaa.bebeğim daha 2 aylık bile değilll.:Saruboceq:

geçmiş olsun canım üşütmüş olabilir belki o yüzden üşütüyordur ama bence doktora götür için rahat eder..

gemiş olsun canım bence 4 5 defalık öksüürük için acilden gerek yok diye düşünüyorum yarın götrüürüsün.lık ıhlamur ver ama okadarlık bebeklerde haşırma öksürme olabiliyor benmkindede okadarlıkken oluyordu

ılık ıhlamurla,ılık su verdim.dr a yarın gitcezz.
bronşit olmasından korkuyorum.inşallak gelip geçici bir öksürüktür.
hapşırması var zaten ama onu kafama takmıyorummsenağlama

bilgilerinizi paylaştınız için tşk ederim arkadaşlarrr
allah hepimizin evladına sağlık versin:Saruboceq:

güzelim illaki üşütme olmaz odönem bizimki de öksürüp çığlık atıyodu sebepse yediklerin ağzına gelmesi dr. yatağına meyil yapın dedi başı biraz havada olucak bide biz mamayla besliyoruz milupa aptamil ar kullandık geçti illa hasta olmuyo yani

merhaba
tükrük bezleri çalışmaya başladğı için ve henüz yutkunmayı öğreniyor olduğu için kendi tükrüğü genzine kaçmakta ve öksürmekte. Salyası da akmştır onun şimdi. benim bebeğimde henüz 2 aylık olmak üzere geçen hafta bizde de oldu ama şimdi geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…