• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim Obezitenin Baslangicinda Mii Acaba

valla kızlar mama zararlı diyosunuz ama doymayıncada başka çare kalmıyo oluk oluk akıyo sütüm gelgörki kilo aldırmıyo bebeğime 10 günde 80gr aldı yavrum karnı doymamış nasıl vermeyeyim mamayı mecbur kaldık 4 saatte bir 30ml veriyorum aralardada emziriyorum herkezin gönlü ister sadece emzirsin olmayınca olmuyo

Kizlar 2 Ay 10 Gunbluk Bir Oglum Var 6kilo 800 Gram Bir Haftada 900 Gram B Irden Almiss Nasil Olurki Boyle Bioseyy Nirmalde Bebekler Ayda 1 Kilo Alirrr Dun Saglik Ocagina Goturdum 6800 Olmustuu Benim Oglum Haftada Hemen Hemen 1 Kilo Birden Almis Ne Yapmaliyimmmmmm Acaba Obezitin Baslangici Olabilirmiii Korkmaya Basladimmm Goren 5-6 Aylik Saniyoooo Mama Veeriyom Ara Siraaaa Sutum Yetmiyoo Mama Vermeyince Ciglik Xcigligayiz Yaniiii Ne Yapmaliyimmm Fikirlerinize Ihtiyacim Varrr

bende de oyle olmuistu canim benim oglum premature hastanedeyken sutumu cekip veriyordum 7 gunde 750g almisti, bazen boyle olabiliyor dedi doktor , sonra 3 gun hic kilo almadi sonra 10g almaya basladi sonra geri baya normal oldu
olur yani gecer....;

cnm benim kızım da snein oğlun gibi kilosu boyu önde giidyor sadece emiyor ek gıdaya başladık ama hala kilo alıyor gayet normal dedi doktorumuz sende üzülme ilerde eritir...

Back