• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegim Obezitenin Baslangicinda Mii Acaba

myflowers

biroyana birbuyana salla
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.366
14
643
Antep
Kizlar 2 Ay 10 Gunbluk Bir Oglum Var 6kilo 800 Gram Bir Haftada 900 Gram B Irden Almiss Nasil Olurki Boyle Bioseyy Nirmalde Bebekler Ayda 1 Kilo Alirrr Dun Saglik Ocagina Goturdum 6800 Olmustuu Benim Oglum Haftada Hemen Hemen 1 Kilo Birden Almis Ne Yapmaliyimmmmmm Acaba Obezitin Baslangici Olabilirmiii Korkmaya Basladimmm Goren 5-6 Aylik Saniyoooo Mama Veeriyom Ara Siraaaa Sutum Yetmiyoo Mama Vermeyince Ciglik Xcigligayiz Yaniiii Ne Yapmaliyimmm Fikirlerinize Ihtiyacim Varrr

Öncelikle Allah bağışlasın yavrunuzu
Bebeğiniz doğduğunda kaç kiloydu ve boyu kaçtı. Eğerki iri doğduysa bu kilo normaldir.

Her bebek bir değildir. Kimi ayda 700 gr alırken kimide 1.5 hatta 2 kilo birden alır. Benim oğlum 4 kilo doğdu ve boyu 54 cm idi. 2 ay kontorlümüzde 7.200 gr olmuştu.Doktorumuz gayet normal seyrettiğini söylemişti.Gelişimi en üst seviyedeydi.Şimdi 3 yaşında ama zayıf bir çocuk:1rolleyes:

Bebeğinizin haftada 900 gr almasını doktora sormak lazım, pek normal gibi gelmedi banaCADIARZU Ama bu mama vermenizle alakalı olabilir.Mama şişirir çünkü bebeği. Diyestisyenle görüşmeniz çok daha doğru olur.a.s

Kizlar 2 Ay 10 Gunbluk Bir Oglum Var 6kilo 800 Gram Bir Haftada 900 Gram B Irden Almiss Nasil Olurki Boyle Bioseyy Nirmalde Bebekler Ayda 1 Kilo Alirrr Dun Saglik Ocagina Goturdum 6800 Olmustuu Benim Oglum Haftada Hemen Hemen 1 Kilo Birden Almis Ne Yapmaliyimmmmmm Acaba Obezitin Baslangici Olabilirmiii Korkmaya Basladimmm Goren 5-6 Aylik Saniyoooo Mama Veeriyom Ara Siraaaa Sutum Yetmiyoo Mama Vermeyince Ciglik Xcigligayiz Yaniiii Ne Yapmaliyimmm Fikirlerinize Ihtiyacim Varrr

tatlım bu verdiğin mamadan kaynaklanıyor olabilir pirinç unu vermiyorsun değil mi?endişelerini ebenle paylaştınmı?seni yönlendirdimi acaba?bana sorarsan çocuğunu bir çocuk doktoruna götür,endişelerini anlat ve özellikle hormon tahlillerini istet hormona bağlıda olabilir yanısıra rutin kan tahlillerinide yaptır:teselli:inşaAllah seni rahatlatacak cevabı bulursun

Öncelikle Allah bağışlasın yavrunuzu
Bebeğiniz doğduğunda kaç kiloydu ve boyu kaçtı. Eğerki iri doğduysa bu kilo normaldir.

Her bebek bir değildir. Kimi ayda 700 gr alırken kimide 1.5 hatta 2 kilo birden alır. Benim oğlum 4 kilo doğdu ve boyu 54 cm idi. 2 ay kontorlümüzde 7.200 gr olmuştu.Doktorumuz gayet normal seyrettiğini söylemişti.Gelişimi en üst seviyedeydi.Şimdi 3 yaşında ama zayıf bir çocuk:1rolleyes:

Bebeğinizin haftada 900 gr almasını doktora sormak lazım, pek normal gibi gelmedi banaCADIARZU Ama bu mama vermenizle alakalı olabilir.Mama şişirir çünkü bebeği. Diyestisyenle görüşmeniz çok daha doğru olur.a.s

CANIM 47 CM 3 KİLO DOGDU

tatlım bu verdiğin mamadan kaynaklanıyor olabilir pirinç unu vermiyorsun değil mi?endişelerini ebenle paylaştınmı?seni yönlendirdimi acaba?bana sorarsan çocuğunu bir çocuk doktoruna götür,endişelerini anlat ve özellikle hormon tahlillerini istet hormona bağlıda olabilir yanısıra rutin kan tahlillerinide yaptır:teselli:inşaAllah seni rahatlatacak cevabı bulursun

YOK CANIM MAMA VERIYORUM PİRİNÇ UNU VERMIYORUM PİRİN UNU VERSEM DAHAH COK SISIRIRRR YARIN DR KONTROLUMUZ VAR OZMAN DR SORCAM DUN ASIMZI VARDI HEMSIRE TOMBIS OLMUS GEL BIR DATLIM DEDI VEE IKI HAFTA ONCE 5300 KEN BIR BAK 6800 OLMUS SASIRDI 3CU AYINDA TEKAR GEL KILOSUNA MUHAKKAK DR HANIM BAKMASI GEREK DEDI

Lütfen diyetisyenle görüşün. Sizi yönlendirecektir. Haftada 900 gr alması pek normal değil.

YOK CANIM MAMA VERIYORUM PİRİNÇ UNU VERMIYORUM PİRİN UNU VERSEM DAHAH COK SISIRIRRR YARIN DR KONTROLUMUZ VAR OZMAN DR SORCAM DUN ASIMZI VARDI HEMSIRE TOMBIS OLMUS GEL BIR DATLIM DEDI VEE IKI HAFTA ONCE 5300 KEN BIR BAK 6800 OLMUS SASIRDI 3CU AYINDA TEKAR GEL KILOSUNA MUHAKKAK DR HANIM BAKMASI GEREK DEDI
CANIM BU DURUMDA EN DOĞRUSU YARIN DOKTORUNA GİTTİĞİNDE TÜM TARAMALARINI YAPTIRMAN SONUÇLAR NORMAL ÇIKARSA ZATEN DOKTORUN SENİ DİYETİSYENE YÖNLENDİRECEKTİR AMA DİYETİSYENDEN ÖNCE HORMONAL BİR SEBEP OLUP OLMADIĞINA MUTLAKA BAKTIR OBEZİTE HASTALIKTIR VE EKİP İŞİDİR ALLAH KOLAYLIK VERSİN AYRICA SENİ TEBRİK EDERİM BU DURUMU ATLAMADIĞIN İÇİN YAĞ HÜCRELERİ ÇOCUKLUKDA GENİŞLEYEN KİŞİLER İLERİKİ YAŞLARDA OBEZİTE HASTASI OLUYOLAR ÖNLEMİNİ ŞİMDİDEN ALMAN ÇOK İYİ OLUR

Teskurler Kizlarrr Okuyup Cvp Verdiginiz Icin Muhakkakk Dr Yarin Soylemem Ve Gerkli Tenkikleri Yaptirmaluiyimmm Yosaa Cougumun Ileriki Yaslarda Kendinden Irenmesini Vucundundan Utanmasini Kişiler Tarafindan Oglsumu Dislamasini Isrtemmm Egrki Normal Bi Durumsaa Sorun Deildir Fakat Oyle Biseyse Bebegi Ac Birakirim Yinede Oyle Bir Hastaliga Yol Vermemm

benim prenseste kilo olarak önde gidiyor ama ben sadece süt veriyorum süt verenlerde önde gitmesi şimdilik sorun olduğunu göstermiyormuş 6. aydan sorna hızlı kilo almaya devam ederse sorun oluyormuş. Ama senin durumun farklı mama verdiğin için yani doktora sorman şart..

canım maşallah bebeğine ama keşke mamaya başlamasaydın ilk ayında bebekler günlük 20 30 gr alırlar normalde ve biliorsun ilk 6 ayda su dahil annesütünden başka birşey vermeyin die her yerde söylüyorlar sık sık emzirmek hem bebeğin uzun süre aç kalmadığı için ağlamasını engeller hem sütün artmasını sağlar yerimseniben

benim prenseste kilo olarak önde gidiyor ama ben sadece süt veriyorum süt verenlerde önde gitmesi şimdilik sorun olduğunu göstermiyormuş 6. aydan sorna hızlı kilo almaya devam ederse sorun oluyormuş. Ama senin durumun farklı mama verdiğin için yani doktora sorman şart..

CANIM DOKTORUM BILIYO ZATEN MAMA VERDIGIMI VERMESEM EV BASIMIZA YIKILIVCAK SEKILDE CIGLIKLAR ATIYO KURS GORUPTE CIKMIS SANKIIII

canim merak etmwe bence bebekler bu surecte hareket edemedikleri icion kilo alimlari hizli oluyolar benim minisler citi pitilar gerci ama.yurumeye emeklemeye basladiklarinda tum kilolari atip normala donuyolar canim.bak eyer icin rahat deyilse doktoruna basvur tabiki.bu arada ben olsam yuruyene kadar beklerim o zamanda ayniysa durum gotururum ama en iyisi herseyin onceden farkedilmesi.saglicakla bebeyini buyutursun insallah canim.bu arada cok seker allah saklasin

canim bu arada hazir mamayla besleyorsan .cocuklar her agladiklarinda acikiyo deyiller bazende susabilirler.mamadan once biraz kaynatilmis su ver canim hem acligini hemde susuzlugunu giderir guzelim

canim bu arada hazir mamayla besleyorsan .cocuklar her agladiklarinda acikiyo deyiller bazende susabilirler.mamadan once biraz kaynatilmis su ver canim hem acligini hemde susuzlugunu giderir guzelim

EVT HAZIR MAMALAS BESLIYOM ZATEN HER"AGLADIGNDA MAMA VERMIYOM GOSUMU VERIYORUM DOYMAYINCA NMAMA YAPIYORM

EVT HAZIR MAMALAS BESLIYOM ZATEN HER"AGLADIGNDA MAMA VERMIYOM GOSUMU VERIYORUM DOYMAYINCA NMAMA YAPIYORM

canim benim kizimda uc aylik guzelim bebekler belli bi sure doyduklarini anlamiyolar guzelim.ilk iki ayda bende iki saattte bin besliyodum.sonrasinda mamayla besledim simdi aglasin zirlasin dort saatin haricinde mama vermiyorum arada su veriyorum sakinlestiriyorum kucagimda cunku.hazimsizlik sorunu yasiyordu cok yediginde ya kusuyor halen yada sabahlatiyor bizi

cnm hangı mamayı kullanıyorsun benım oglumda premature dogdu 1770 gr 1.5 aylıkken 4.200 olmuş obezıteden suphelenmıştı ama 5 aydan sonra durdu

benim kardeşim çok şişman bir bebekti 3 aylıkken 9 kiloydu sadece anne sütüyle besleniyordu ama zamanla kilolar gitti şuan 20 yaşında zayıf

korkmana gerek yok benim kızım tam iki aylıkken 8.200 dü.sütün yarıyordur dicem ban doktor öyle söledi en fazla beslenme uzmanına gidersin doktor emzirme programı verir.oda bek bi işe yaramıyor aglayınca.

bu arada benim kızım da 50 cm 3.300 dogmustu.hic mama vermedim.suan 6 aylık karma beslenmeye daha yeni geciyoruz.mama bazı cocuklar da cok asırı kilolanma yapıor bu sorunula yıllarca urasan aileler var.

Back