A anne_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2011 10 0 36 Antalya 21 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi anne_ #1 arkadaşlar bebeğim 3 gündür nezle burnu akıyor ve öksürüyor doktora götürdüm ilaç verdi ama öksürüğü beni korkutuyor daha öncede bronşit başlangıcından hastanede yatmıştık yine tekrarlarmı acaba korkuyorum
arkadaşlar bebeğim 3 gündür nezle burnu akıyor ve öksürüyor doktora götürdüm ilaç verdi ama öksürüğü beni korkutuyor daha öncede bronşit başlangıcından hastanede yatmıştık yine tekrarlarmı acaba korkuyorum
starlicya35 ... Kayıtlı Üye 26 Ocak 2011 939 4 96 42 İzmir 21 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi anne_ #2 geçmiş olsun.. bebeğiniz ne kadarlık serum fizyolojik damla kullanın bol bol. her saat başı damlatın.. çok ii gelicektir
geçmiş olsun.. bebeğiniz ne kadarlık serum fizyolojik damla kullanın bol bol. her saat başı damlatın.. çok ii gelicektir
A anne_ Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2011 10 0 36 Antalya 21 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi anne_ #3 bebeğim 7 aylık kullanıyorum ama doktorum günde 4 sefer dedi burun akıntısı var zaten daha fazlalaşmaz umarım
bebeğim 7 aylık kullanıyorum ama doktorum günde 4 sefer dedi burun akıntısı var zaten daha fazlalaşmaz umarım
starlicya35 ... Kayıtlı Üye 26 Ocak 2011 939 4 96 42 İzmir 21 Mayıs 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi anne_ #4 anne_ .!.: bebeğim 7 aylık kullanıyorum ama doktorum günde 4 sefer dedi burun akıntısı var zaten daha fazlalaşmaz umarım Genişletmek için tıkla... serum fizyolojik daha da aksın da temizlensin diye zaten. burundan akması ii. tıkalı olup da geriye akarsa kötü.. geçmiş olsun cnm
anne_ .!.: bebeğim 7 aylık kullanıyorum ama doktorum günde 4 sefer dedi burun akıntısı var zaten daha fazlalaşmaz umarım Genişletmek için tıkla... serum fizyolojik daha da aksın da temizlensin diye zaten. burundan akması ii. tıkalı olup da geriye akarsa kötü.. geçmiş olsun cnm