• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim nerdesin :(

ne demek istedin uzun süre olmayıpta olduktan sonra çocuğa hoşgörüyle yaklaşmayan insanlarmı var çevrende
insan yaşadığı sıkıntıları unutuyo

evet aynen çocuga bakış açıları farklı mal mülk gibi düşünüyorlar onun var benim yok gibi

13 ay oldu her ay bu sefer olcak diye umutla bekliyorum bende tiroit var ama dr sorun olmayacağını söylüyor asıl sorunumuz varikosel spermlerin hızı düşük :( keçi boynuzu pekmezi, e vitamini, çAkşır suyu ne varsa denedik ama yok değerler hep aynı yükselmiyo :(
temmuz ayında aşılama yaptırdık malesef olmadı :43:
dün rahim filmi çektirdim çok şükür bi sorun yok tüpler açık :nazar: oranın ortamı ve birazda ağrılı oluşu beni çok gerdi resmen psikolojik çöküş yaşadım bütün ağladım gözyaşlarımı durduramıyorum :14: her adet oluşumda üzülüyodum tabi ama hiç ağlamayamadım nedense bi gün bu gözyaşları benden çok fena çıkcak diyodum oda dün oldu işte ayların birikim patlamasını yaşadım :14:
eşimde diyo biz bugün kötü bişey öğrenmedik olumsuz bişey yaşamadık niye bu kadar ağlıyosun niye saldın bu kadar kendini aşılama olumsuz olduktan sonra ağlasaydın anlardım diyo :(
dr önümüzdeki adetle birlikte hemen 2. aşılamaya başlayabiliriz dedi ama benim hiç niyetim yok şu anda dr hastane ilaç görmek istemiyorum bunaldım eşimin bundan haberi yok o çok istekli hemen 2.yi yapmaya. tabi bütün derdi sıkıntıyı çileyi yalancı hamilelik belirtilerini yaşayan hep benim benim halimi nerden anlasın
eşime karşıda çok agresif oldum ama onun bi suçu yokki keşke imkanımız olsada biraz ayrı kalsak kırmasak birbirimizi öyle bi imkanda yok işte
doğumhanedede yeni doğum yapmış bi kadın varmış bebeği emzirmek istemiyomuş kendi ağrılarından dolayı doktorda hemşirelerine diyo bu kadın çoğu olsun olsun diye uğraşıyo o da kendi şımarıklığından çocuğunu emzirmiyo diyo bende kolay sahip olduysa kıymetini bilmiyodur dedim :14:

13ay mı???
eşimdede bendede hiç bi sıkıntı yokken bütün tahlillerimiz temizken bi senede anca sahip olduk
dur bakalım bu ne ümitsizlik
doktor ilaç hap istemiyosan olmasın.olmazsa olmazsın Rabbin var senin
hakkında hayırlısı ise evladın olsun
eğer hakkında hayırlı değilse sen evlat acısıyla yansanda olmasın
allaha olsun olsun deme..hayırlısı ise olsun..böyle olma ALLAHI GÜCENDİRME...

doktorlar ne derse desin ne kadar göbek olursa olsun hamilelik başkadır canım onun kilosu hareketleri çok başkadır.
menopoza bile girse gitmeliydi doktora ona uygun vitamin ilaçları veriyor doktor bu bile bence cahillik göstergesidir

cahillik değildir ama ümitsizliğe kapılmış kadın işte ve benim gibi doktorlara gitmekten bıktığı için menopoza girdim diye gitmemiştir

13ay mı???
eşimdede bendede hiç bi sıkıntı yokken bütün tahlillerimiz temizken bi senede anca sahip olduk
dur bakalım bu ne ümitsizlik
doktor ilaç hap istemiyosan olmasın.olmazsa olmazsın Rabbin var senin
hakkında hayırlısı ise evladın olsun
eğer hakkında hayırlı değilse sen evlat acısıyla yansanda olmasın
allaha olsun olsun deme..hayırlısı ise olsun..böyle olma ALLAHI GÜCENDİRME...

hiç bi zaman olsun demedim hep hayırlı sağlıklı bi evladım olsun diye dua ettim Rabbim isyana düşürmesin
Allah bağışlasın bebeğini

bizde var sperm hareketi düşük spermi olmayan başka bi arkadaş

niye bekliyorsunuz o zaman aşılama ile kaliteli spermleri seçiyorlar.doktorlar bir şey demedi mi? ayrıca zamanla erkekteki sperm kalitesi düşüyor.eger çok ciddi bir sorun varsa neden bekliyorsunuz.yok biraz düşük diyorlarsa sabredin.

niye bekliyorsunuz o zaman aşılama ile kaliteli spermleri seçiyorlar.doktorlar bir şey demedi mi? ayrıca zamanla erkekteki sperm kalitesi düşüyor.eger çok ciddi bir sorun varsa neden bekliyorsunuz.yok biraz düşük diyorlarsa sabredin.

sen konuyu dikkatli okumadın sanırım geçen ay aşılama yaptık zaten olmadı

sen konuyu dikkatli okumadın sanırım geçen ay aşılama yaptık zaten olmadı

hmm hiç okumamışım.tamam anladım.bizim doktor aşılama yapmaya gerek duymamıştı.tüp bebekte ilk denemde oldu kızım.5 yıl sonra hamile kaldım.hiç umutsuzluga düşmedim sakin ol lütfen

hiç sperm yokmu sizinde tüp bebek şansınız yokmu

evet çanım azosperm sıfır spem demek keske tüp bebek şansımız olsaydı inan hc dusunmdn denerdim testıs amaliyatıyla bulmaya calıscaklar ve şansımz yüzde 30 cıkabılr o yuzdn kendnı bu kadar yıpratma bız bi tane sperm bulunsun dye neler yapyoruz kac yıl beklycez belkıde hc bı zaman kavuşamycaz yavrumuza benım gbı kac kısı var bekleyen

Belki ara sayfalarda yazan olmuştur okumadım ama rahim filminden sonra hamile kalma çok oluyor birde spermiyogram sonuclarına özelden yollarsan bakarım istersen benim işim bu .ayrıca aşılama işini özelde yaptırıyorsanız genelde sizi sermaye olarak görürler siz her seferinde üzülürken onlar parasal yönüne bakar

Belki ara sayfalarda yazan olmuştur okumadım ama rahim filminden sonra hamile kalma çok oluyor birde spermiyogram sonuclarına özelden yollarsan bakarım istersen benim işim bu .ayrıca aşılama işini özelde yaptırıyorsanız genelde sizi sermaye olarak görürler siz her seferinde üzülürken onlar parasal yönüne bakar
pcden girdiğimde göndereyim sonuçlari özelde yaptırdım devlette tanıdık birilerine denk gelcem diye. Rahim filminden sonra kolay hamile kalındığını duyduğum için aşılamadan önce dedim doktora rahim filmi istemicekmisiniz diye oda rahim filmi biraz ağrılı bi süreç o yüzden ilk aşılama olmazsa o zaman istiyorum dedi ışte belkide daha fazla para almak için
evet çanım azosperm sıfır spem demek keske tüp bebek şansımız olsaydı inan hc dusunmdn denerdim testıs amaliyatıyla bulmaya calıscaklar ve şansımz yüzde 30 cıkabılr o yuzdn kendnı bu kadar yıpratma bız bi tane sperm bulunsun dye neler yapyoruz kac yıl beklycez belkıde hc bı zaman kavuşamycaz yavrumuza benım gbı kac kısı var bekleyen
Allah sizinde yardımcınız olsun herkesin derdi ayrı :(

bide zaten benim tüpler acıkmış ya bu yinede kolaylaştırırmi hamile kalmayı yoksa tüpleri kapalı olanlarımi kolaylaştırıyo film

canım bı krem var spermı canlı bır sekılde tuplere ulaştırmayı saglıyor denedın mı ? baya kısı onun sayesınde cocuk sahıbı oldu. bende almıştım ne olur ne olmaz dıye aldım ama kullanmadan oldu inş. kavusursun bebegıne ama stres yapma

bide zaten benim tüpler acıkmış ya bu yinede kolaylaştırırmi hamile kalmayı yoksa tüpleri kapalı olanlarımi kolaylaştırıyo film

Yok hiç farketmez kapalı açık olması . Bu ay hastalandığın tarihten itibaren 12 14 16 18 20 de ilişki gelecek ay 13 15 17 19 da ilişki dene inşallah tutar

canım bı krem var spermı canlı bır sekılde tuplere ulaştırmayı saglıyor denedın mı ? baya kısı onun sayesınde cocuk sahıbı oldu. bende almıştım ne olur ne olmaz dıye aldım ama kullanmadan oldu inş. kavusursun bebegıne ama stres yapma

preseed jelmi onu denemedik sen yeni evlisin hemen hamile kalmışın heralde

13 ay oldu her ay bu sefer olcak diye umutla bekliyorum bende tiroit var ama dr sorun olmayacağını söylüyor asıl sorunumuz varikosel spermlerin hızı düşük :( keçi boynuzu pekmezi, e vitamini, çAkşır suyu ne varsa denedik ama yok değerler hep aynı yükselmiyo :(
temmuz ayında aşılama yaptırdık malesef olmadı :43:
dün rahim filmi çektirdim çok şükür bi sorun yok tüpler açık :nazar: oranın ortamı ve birazda ağrılı oluşu beni çok gerdi resmen psikolojik çöküş yaşadım bütün ağladım gözyaşlarımı durduramıyorum :14: her adet oluşumda üzülüyodum tabi ama hiç ağlamayamadım nedense bi gün bu gözyaşları benden çok fena çıkcak diyodum oda dün oldu işte ayların birikim patlamasını yaşadım :14:
eşimde diyo biz bugün kötü bişey öğrenmedik olumsuz bişey yaşamadık niye bu kadar ağlıyosun niye saldın bu kadar kendini aşılama olumsuz olduktan sonra ağlasaydın anlardım diyo :(
dr önümüzdeki adetle birlikte hemen 2. aşılamaya başlayabiliriz dedi ama benim hiç niyetim yok şu anda dr hastane ilaç görmek istemiyorum bunaldım eşimin bundan haberi yok o çok istekli hemen 2.yi yapmaya. tabi bütün derdi sıkıntıyı çileyi yalancı hamilelik belirtilerini yaşayan hep benim benim halimi nerden anlasın
eşime karşıda çok agresif oldum ama onun bi suçu yokki keşke imkanımız olsada biraz ayrı kalsak kırmasak birbirimizi öyle bi imkanda yok işte
doğumhanedede yeni doğum yapmış bi kadın varmış bebeği emzirmek istemiyomuş kendi ağrılarından dolayı doktorda hemşirelerine diyo bu kadın çoğu olsun olsun diye uğraşıyo o da kendi şımarıklığından çocuğunu emzirmiyo diyo bende kolay sahip olduysa kıymetini bilmiyodur dedim :14:

Bu konuda yalnız değilsiniz biz de 15 aydır bekliyoruz herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum demek ki daha zamanı gelmemiş hayatta herşey nasip kısmet olacağı varsa bir şekilde oluyor zaten kendinizi hirpalamayın unutmayın herşeyden önce sizin sağlıklı olmanız gerekiyor incir kürünü bir araştırın aklınıza yatarsa hi deneyin derim Allah'tan ümit kesilmez hakkınızda hayırlısı...

Back