• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğim nerdesin :(

agustos72

Mucizem kızım 💕
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2009
14.317
15.634
823
13 ay oldu her ay bu sefer olcak diye umutla bekliyorum bende tiroit var ama dr sorun olmayacağını söylüyor asıl sorunumuz varikosel spermlerin hızı düşük :( keçi boynuzu pekmezi, e vitamini, çAkşır suyu ne varsa denedik ama yok değerler hep aynı yükselmiyo :(
temmuz ayında aşılama yaptırdık malesef olmadı :43:
dün rahim filmi çektirdim çok şükür bi sorun yok tüpler açık :nazar: oranın ortamı ve birazda ağrılı oluşu beni çok gerdi resmen psikolojik çöküş yaşadım bütün ağladım gözyaşlarımı durduramıyorum :14: her adet oluşumda üzülüyodum tabi ama hiç ağlamayamadım nedense bi gün bu gözyaşları benden çok fena çıkcak diyodum oda dün oldu işte ayların birikim patlamasını yaşadım :14:
eşimde diyo biz bugün kötü bişey öğrenmedik olumsuz bişey yaşamadık niye bu kadar ağlıyosun niye saldın bu kadar kendini aşılama olumsuz olduktan sonra ağlasaydın anlardım diyo :(
dr önümüzdeki adetle birlikte hemen 2. aşılamaya başlayabiliriz dedi ama benim hiç niyetim yok şu anda dr hastane ilaç görmek istemiyorum bunaldım eşimin bundan haberi yok o çok istekli hemen 2.yi yapmaya. tabi bütün derdi sıkıntıyı çileyi yalancı hamilelik belirtilerini yaşayan hep benim benim halimi nerden anlasın
eşime karşıda çok agresif oldum ama onun bi suçu yokki keşke imkanımız olsada biraz ayrı kalsak kırmasak birbirimizi öyle bi imkanda yok işte
doğumhanedede yeni doğum yapmış bi kadın varmış bebeği emzirmek istemiyomuş kendi ağrılarından dolayı doktorda hemşirelerine diyo bu kadın çoğu olsun olsun diye uğraşıyo o da kendi şımarıklığından çocuğunu emzirmiyo diyo bende kolay sahip olduysa kıymetini bilmiyodur dedim :14:

Bu kadar kafaya takmasan diyeceğim ama elde değildir eminim :50: çok zor ama bunun için çabala en azından başka şeyler ile meşgul olmaya çalış bak emin ol kafan dağılacak o zaman her şey yoluna girecektir benim ablamın 8 sene çocuğu olmadı surekli tedavi :50: aşılama bile oldu tutmadı sonra tamamen umudu kesti hiç olmayacak gibi yaşamaya başladı doktormuş tedaviymiş her şeyi bıraktı 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendi kendiliğinden stres kafaya takma inan bana çok etkili seni çok gergin gördüm :26: Bu arada inşallah Allah sana ve benim gibi isteyen herkese anne olmayı evlat sahibi olmayı nasip eder canım :16: kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim :16: :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:

olacak inşallah germeyin kendinizi.. mutlaka bir zamanı vardır ve o günü bekliyordur.. o gün gelene kadar da uğraştırıyor sizi, öyle düşünün :) kimse için kötü düşünmeyin, doğumdan önceki ve sonraki ağrılar çok çok şiddetli oluyor.. kolay sahip olmakla ilgisi yok, kim bilir nasıl bir sıkıntısı var ki gözü bebeğini bile görememiş kadıncağızın.. inşallah olacak sizin de, psikoloji bile çok etkiliyor bu durumu.. tatile çıkabiliyorsanız çıkın, kafanız dağılsın biraz..

kendinizi bu kadar salmayın
demek kolay ama güçlü olmak zorundasınız
bunun en iyici ilacı moral herşeyde oldugu gibi
biraz ara verin o zaman hastane işlerine
hatta uzman yardımı alın
rahatlayın biraz

Allah gonlunuze göre versin insallah. Ben de evlendigim ilk günden beri istiyorum. Bekarken goguslerimdeki sorundan dolayi doktorum evlenip cocuk sahibi olman ve emzirmen gerek demisti. 9 aydir istiyorum ama olmuyor. Goguslerim hala ağrıyor. Muhakkak ki her şeyde bir hayir vardir. Allah herkesin gönlüne gore en hayirlisini veriyor. Inanın ki her seyin yeri ve zamani var. O zaman gelmeden olmuyor.
Insallah 2.asilamada en guzel hayırlı beklediginiz sonuclari alirsiniz. Rabbim gonlumuzu evlat hasretiyle yakmasin..

kaynanamın arkadaşı 49 yasında 2.evlılıgını yaptı ve çocuk ıstıyorlar..

her turlu tedavısı yapıldı,tup bebek ıcın kıbrısı gıttıler..yok olmamıyınca olmuyor..pes ettıler..

2 gun once kaın ağrısından dolayı hastaneye gıttı ve doğurdu..

hamıle kaldığından haberı yok,menapoza gırdım sanıyormuş,kılolu olduğundan göbegıde normal gelmıs..

tepıklerıde gaz sanmış hep..

neyın umıtsızlıgı sendekı? yukarda Allah var,o ol demeden nasıl olcak?

Bu kadar kafaya takmasan diyeceğim ama elde değildir eminim :50: çok zor ama bunun için çabala en azından başka şeyler ile meşgul olmaya çalış bak emin ol kafan dağılacak o zaman her şey yoluna girecektir benim ablamın 8 sene çocuğu olmadı surekli tedavi :50: aşılama bile oldu tutmadı sonra tamamen umudu kesti hiç olmayacak gibi yaşamaya başladı doktormuş tedaviymiş her şeyi bıraktı 2 ay sonra hamile olduğunu öğrendi kendiliğinden stres kafaya takma inan bana çok etkili seni çok gergin gördüm :26: Bu arada inşallah Allah sana ve benim gibi isteyen herkese anne olmayı evlat sahibi olmayı nasip eder canım :16: kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim :16: :nazar::emir_bebek::nazar::emir_bebek:
gerginim doğru dün yaşadıklarımdan sonra gerildim böyle. herşeyi boşverdikten sonra hamile kalan o kadar çokki çok ilginç bi durum sen ne zamandır istiyosun

olacak inşallah germeyin kendinizi.. mutlaka bir zamanı vardır ve o günü bekliyordur.. o gün gelene kadar da uğraştırıyor sizi, öyle düşünün :) kimse için kötü düşünmeyin, doğumdan önceki ve sonraki ağrılar çok çok şiddetli oluyor.. kolay sahip olmakla ilgisi yok, kim bilir nasıl bir sıkıntısı var ki gözü bebeğini bile görememiş kadıncağızın.. inşallah olacak sizin de, psikoloji bile çok etkiliyor bu durumu.. tatile çıkabiliyorsanız çıkın, kafanız dağılsın biraz..

o kadar çok isterimki upuzun bi tatil yapmayı buna imkanımızda durumumuzda yok malesef anca günü birlik gider geliriz

her turlu tedavısı yapıldı,tup bebek ıcın kıbrısı gıttıler..yok olmamıyınca olmuyor..pes ettıler..

hamıle kaldığından haberı yok,menapoza gırdım sanıyormuş,kılolu olduğundan göbegıde normal gelmıs..

hay masaAllah :53: olay cok ilginc...

kendinizi bu kadar salmayın
demek kolay ama güçlü olmak zorundasınız
bunun en iyici ilacı moral herşeyde oldugu gibi
biraz ara verin o zaman hastane işlerine
hatta uzman yardımı alın
rahatlayın biraz

haklısın kadın doğuma ara veripte psikoloğa gitsem diye düşünüyorum bazen

Allah gonlunuze göre versin insallah. Ben de evlendigim ilk günden beri istiyorum. Bekarken goguslerimdeki sorundan dolayi doktorum evlenip cocuk sahibi olman ve emzirmen gerek demisti. 9 aydir istiyorum ama olmuyor. Goguslerim hala ağrıyor. Muhakkak ki her şeyde bir hayir vardir. Allah herkesin gönlüne gore en hayirlisini veriyor. Inanın ki her seyin yeri ve zamani var. O zaman gelmeden olmuyor.
Insallah 2.asilamada en guzel hayırlı beklediginiz sonuclari alirsiniz. Rabbim gonlumuzu evlat hasretiyle yakmasin..

amin inşallah sizin neden olmuyo

:53: çocuk sağlıklımı peki
Allahtan geldiğini biliyoruzda bazen insan karamsarlığa kaplıyo işte günaha giriyorum diye üzülüyorum

Böyle durumlarda hep tedavi bilmem ne bırakılıp umut bittiği anda hamile kaldılar hep :/ arkadaşlarımdan yola çıkarak yapıyorum bu yorumu ama stres bitince daha kolay oluyor sanki

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eger bu ay da olmazsa doktora gideceğim. Nedenini henüz bilmiyorum. Muayene olmustum fakat doktor sorun yok demisti. Bu sefer esimle gidecegiz. Gerci buyuk ihtimalle regl olacagim cunku kasiklarim cok agriyor ve akintim cok fazla. Günüm de geldi. Bu ay da olmadi galiba anlayacağınız. .. :-(

haklısın kadın doğuma ara veripte psikoloğa gitsem diye düşünüyorum bazen

:53: çocuk sağlıklımı peki
Allahtan geldiğini biliyoruzda bazen insan karamsarlığa kaplıyo işte günaha giriyorum diye üzülüyorum

çocuk sağlam evet..hamılelıgı boyunca sureklı sıgara ıcmıs kadın bıde..

ayrıca bende 1 sene bekledim hamıle kalmak ıcın..ama ınatla doktora hıc gıtmedım..

belkıde korkudan..burdakı hamılelık topıklerınde bırbırımıze destek olduk hep..

allahın işi soğan kürü yaptığım ayın ertesı hamıle kaldım..

sende umıdını yıtırme hıc..ayrıca bak gör,kafana takmadığın an hamıle kalacaksın..

Tamam arkadasimin tam 7 sene olmadi..
Kafayi yiyecek durumdaydi artik konustular karar verdiler evlat edinsek mi falan demeye basladilar..
Gecen gun tesadüfen bebek isteyen biri igoe arasinda test almis.
Ona da almis kendine alirken.
Bizimki bakmak istemedi biz zorla yaptirdik
3 aydir bebek fikrini silmisti aklindan
Su An 5 haftalik hamile.........
O ani sana anlatamam...
Kendisi de dedi demekki kafaya takmamak lazimmis diye.

gerginim doğru dün yaşadıklarımdan sonra gerildim böyle. herşeyi boşverdikten sonra hamile kalan o kadar çokki çok ilginç bi durum sen ne zamandır istiyosun

Benim durumum karışık yaklaşık 2 yıldır evliyim vajinismustum 3 gün oldu yeneli şükürler olsun Allah ıma ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim :16: o şekilde hamile kalmaya çalıştım tabi imkansız biraz :31: o dönemide sayarsak çocuk için 2 ay olacak :31:

Böyle durumlarda hep tedavi bilmem ne bırakılıp umut bittiği anda hamile kaldılar hep :/ arkadaşlarımdan yola çıkarak yapıyorum bu yorumu ama stres bitince daha kolay oluyor sanki

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

önceden benim hiç stresim yoktuki hatta hemen olsun istemiyodum 6 aydan sonra dr gittik bu sorunları öğrenince hiç olmucakmış gibi düşünmeye başladım. stres yapmadığım zamanlarda niye olmadı madem :(

Eger bu ay da olmazsa doktora gideceğim. Nedenini henüz bilmiyorum. Muayene olmustum fakat doktor sorun yok demisti. Bu sefer esimle gidecegiz. Gerci buyuk ihtimalle regl olacagim cunku kasiklarim cok agriyor ve akintim cok fazla. Günüm de geldi. Bu ay da olmadi galiba anlayacağınız. .. :-(

inşallah eşindede bi sorun çıkmaz bizim gibi uğraşmazsınız

yok artık oda kara cahil miymiş ya duydum bu kadarını köyde filan duydum ya

çocuk sağlam evet..hamılelıgı boyunca sureklı sıgara ıcmıs kadın bıde..

ayrıca bende 1 sene bekledim hamıle kalmak ıcın..ama ınatla doktora hıc gıtmedım..

belkıde korkudan..burdakı hamılelık topıklerınde bırbırımıze destek olduk hep..

allahın işi soğan kürü yaptığım ayın ertesı hamıle kaldım..

sende umıdını yıtırme hıc..ayrıca bak gör,kafana takmadığın an hamıle kalacaksın..

sizin bi sorununuz yokmuş demekki doktorA gerek kalmadan hamile kalmışsın Allah bağışlasın. soğan kürünü yapmadım hiç yumurtalarımda hiç bi sorun yok diye bi denesemmi acaba :44:

Tamam arkadasimin tam 7 sene olmadi..
Kafayi yiyecek durumdaydi artik konustular karar verdiler evlat edinsek mi falan demeye basladilar..
Gecen gun tesadüfen bebek isteyen biri igoe arasinda test almis.
Ona da almis kendine alirken.
Bizimki bakmak istemedi biz zorla yaptirdik
3 aydir bebek fikrini silmisti aklindan
Su An 5 haftalik hamile.........
O ani sana anlatamam...
Kendisi de dedi demekki kafaya takmamak lazimmis diye.
Allahın mucizesi işte

Benim durumum karışık yaklaşık 2 yıldır evliyim vajinismustum 3 gün oldu yeneli şükürler olsun Allah ıma ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim :16: o şekilde hamile kalmaya çalıştım tabi imkansız biraz :31: o dönemide sayarsak çocuk için 2 ay olacak :31:
vajinusmus ciddi bi sorun o şekilde hamile kalsaydın daha çok sorun olabilirdi bundan sonra olur inşallah

13 ay oldu her ay bu sefer olcak diye umutla bekliyorum bende tiroit var ama dr sorun olmayacağını söylüyor asıl sorunumuz varikosel spermlerin hızı düşük :( keçi boynuzu pekmezi, e vitamini, çAkşır suyu ne varsa denedik ama yok değerler hep aynı yükselmiyo :(
temmuz ayında aşılama yaptırdık malesef olmadı :43:
dün rahim filmi çektirdim çok şükür bi sorun yok tüpler açık :nazar: oranın ortamı ve birazda ağrılı oluşu beni çok gerdi resmen psikolojik çöküş yaşadım bütün ağladım gözyaşlarımı durduramıyorum :14: her adet oluşumda üzülüyodum tabi ama hiç ağlamayamadım nedense bi gün bu gözyaşları benden çok fena çıkcak diyodum oda dün oldu işte ayların birikim patlamasını yaşadım :14:
eşimde diyo biz bugün kötü bişey öğrenmedik olumsuz bişey yaşamadık niye bu kadar ağlıyosun niye saldın bu kadar kendini aşılama olumsuz olduktan sonra ağlasaydın anlardım diyo :(
dr önümüzdeki adetle birlikte hemen 2. aşılamaya başlayabiliriz dedi ama benim hiç niyetim yok şu anda dr hastane ilaç görmek istemiyorum bunaldım eşimin bundan haberi yok o çok istekli hemen 2.yi yapmaya. tabi bütün derdi sıkıntıyı çileyi yalancı hamilelik belirtilerini yaşayan hep benim benim halimi nerden anlasın
eşime karşıda çok agresif oldum ama onun bi suçu yokki keşke imkanımız olsada biraz ayrı kalsak kırmasak birbirimizi öyle bi imkanda yok işte
doğumhanedede yeni doğum yapmış bi kadın varmış bebeği emzirmek istemiyomuş kendi ağrılarından dolayı doktorda hemşirelerine diyo bu kadın çoğu olsun olsun diye uğraşıyo o da kendi şımarıklığından çocuğunu emzirmiyo diyo bende kolay sahip olduysa kıymetini bilmiyodur dedim :14:

her gectigin gun bebegine bir adim daha yaklastigin gundur…

ameliyat olmayi dusunmuyor mu esin?? Hareket fazla yoksa asilama cok basarili olmuyor diye biliyorum..ama Allahtan umit kesilmez..oyle buyuk ve merhametliki…

Rabbimm ol deyince olur….buarada daha 1 kere asilama olmussun canim, umitsizlenmek icin cok erken henuz…3-4 asilama yaptiranlar var…

Gebelik belirtilerini hepimiz psikolojik olarak kendimize yasatiyoruz zaten, halbuki bekledigimiz zaman kendimize bi hobi edinsek ve kafamiza takmasak…

Yapilacak bir kac sey var internetten arastir hepsini…iliskiden once ve sonra yapman gerekenler…mesela turk kahvesi esinin sperm hareketini hizlandirirmis…sende iliskiden sonra ayaga kalkmayip bi 20-30 dk kadar ayaklarini havaya kaldirip bekle…bolca meryem suresi oku…incir ye…kocan sigara iciyorsa biraksin…sende tabii..icki iciyorsaniz birakin…asilamadan sonra bir kac gun iliskide bulunun…bolca du ave teslimiyet canim..birde kafaya takma…

Buarada doktorun diger kadin icin soyledikleride cok sacma olmus..sen doktor olarak boyle soylersen millet neler soylemez…
Kim bilir kadinin ne derdi vardir?? Kolay kolay bir annenin cocugunu emzirmeyecegini dusunmuyorum sahsen..

Buarada diger cocugu olanlara filan hircin olmanida anlayabiliyorum..her hamile gordugunde gozlerinin dolmasi..nerde bebek gorsen icinin gitmesi…hepsini yasadik arkadasim…

Rabbim nasib ettiyse olacak, buna inan bolca dua et…ama dua ediyorum nasilsa diyede tedavini birakma..doktorun ne diyorsa onu uygula..umarim burda bize bir gun guzel haberide vereceksin.

Back