Bebeğim neden emeklemiyor

Bu hesaptan da faydalanabilirsiniz aynı hareketler, bazı çocukların eline dizine ağırlık aktarmaya biraz desteğe ihtiyacı oluyor demekki sonrası çorap söküğü zaten 😇
Bu sayfayı takip ediyordum ama bu hareketleri hic denememistim . Yarindan itibaren tavas yavas baslicam insallah faydasini goruruz. Cok teşekkür ederim ilginiz icin☺️

Bu sayfayı takip ediyordum ama bu hareketleri hic denememistim . Yarindan itibaren tavas yavas baslicam insallah faydasini goruruz. Cok teşekkür ederim ilginiz icin☺️
Diz üstünde aktivite vs ilk başta çok az duruyor sıkılıyorlar cidden işe yaramıyor gibi geliyor hareketler ama sonra bir bakıyorsunuz ilk az az emekleme pozisyonu almaya çalışıyor sonra bir iki derken başlıyor olay😇

Diz üstünde aktivite vs ilk başta çok az duruyor sıkılıyorlar cidden işe yaramıyor gibi geliyor hareketler ama sonra bir bakıyorsunuz ilk az az emekleme pozisyonu almaya çalışıyor sonra bir iki derken başlıyor olay😇
🥰 Çok heyecanlandım şimdi. Benim kizda çok sıkılgan biraz da aglak nazlı şapşik. Zor olacak ama yapicaz

Yukarida arkadaslarin dedigi her seye katilmakla beraber, yuzustu yatarken bacaklarini 180 derece acip oturabilmesi enteresan geldi bana. Asiri esneklik gibi bir durumu olabilir, bu da eklemlerin uzerinde denge kurmasini zorlastirir. Mutlaka bir fizyoterapiste goturup fikir alin derim.

X